twin peaks
26dec.

Twin Peaks ajunge in realitatea virtuala

Serialul Twin Peaks sărbătoreşte 30 de ani de la lansare, iar acum ajunge în realitatea virtuală într-o experienţă pe care fanii serialului o vor aprecia cu siguranţă.

Cei care au urmărit serialul vor regăsi locuri familiare precum Camera Rosie, Pădurea Ghostwood, biroul şerifului sau chiar vagonul de tren în care a fost ucisă Laura Palmer, însă experienţa Twin Peaks VR îşi doreşte să facă mai mult pentru cei care o testează, nu doar să ne plimbe prin lumea filmului.

Astfel, utilizatorii vor putea să interacţioneze cu aplicaţia, să rezolve diferite puzzle-uri şi să descopere diferite „Easter Eggs” pe care le cunosc din serialul original şi să retrăiască atmosfera apăsătoare pe care acesta a creat-o.  Twin Peaks VR merită cu atât mai mult încercat pentru că în 2017 Showtime a venit cu o continuare a celor două sezoane din anii 90, deci o recapitulare înainte de testa aplicaţia nu ar strica.

Trailerul Twin Peaks VR reuşeşte să vină cu atmosfera din film, pentru că îl vedem încă de la început pe BOB, care apare la fel de înspăimântător precum ni-l aminteam, iar faptul că producătorii experienţei de realitate virtuală l-au adus şi pe David Lynch pentru a recrea momentele din Twin Peaks îi va incatan, cu siguranţă, pe fanii seriei.

Twin Peaks VR este deja disponibilă pentru cei care vor să o încerce şi au la dispoziţie un HTC Vive, Oculus Rift sau Windows Mixed Reality şi va veni şi în varianta pentru PSVR şi Oculus Quest.

Aplicaţiile de VR pentru filme au tot apărut, însă au fost gândite mai mult ca elemente de marketing şi promovare pentru pelicule nou-lansate. Skyscraper VR a fost o asemenea aplicaţie, iar cea mai nouă parte din Hotel Transylvania a beneficiat, de asemenea, de un joc similar cu Beat Saber pentru promovare. Am văzut experienţe terifiante şi pentru jocul The Nun, iar copiii s-au putut bucura de ceva cu adevărat amuzant pentru lansarea How To Train Your Dragon 3.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.