Ai gândit evenimentul perfect până în cele mai mici detalii. Ai pregătit deja un stand atractiv pentru următorul târg de profil. Și totuși simți că ceva lipsește și nu poți pune degetul pe acel „ceva”. Nici nu trebuie! E VR, nu se atinge- se trăiește.

Gateway VR Studio oferă soluţii de închiriere de echipament și îți pune la dispoziţie cea mai bună tehnologie de VR prezentă la ora actuală pe piaţă. Mai mult, tot acest echipament vine la pachet cu o echipă profesionistă, care știe să facă exact ce îți dorești.

Îți oferim consultanță pentru a alege cele mai bune aplicaţii şi experienţe, potrivite pentru fiecare eveniment în parte. Ești la un mail sau un telefon distanță de experiența de brand desăvârșită. Contactează-ne pentru a stabili împreună cea mai bună ofertă pentru conceptul pe care îl ai în minte.

Oculus GO

Mereu “Ready to GO”.

Oculus GO este un headset de realitate virtuală all-in-one ce nu necesită alt echipament pentru funcționare.

Este soluția ideală pentru implementări simple de realitate virtuală cum ar fi vizionarea unui film 360°.

HTC Vive

Cu HTC Vive te poți cufunda într-o lume plină de surprize. Explorează universuri virtuale cu ajutorul tehnologiei room-scale, susținută de cei doi senzori ce oferă tracking complet în spațiu.

Bucură-te de o experiență vizuală și senzorială completă, mulțumită graficii uimitoare la rezoluție mare (2160 x 1200) și interactivității sporite cu ajutorul controllelor wireless cu haptic feedback. HTC Vive este una din cele mai bune opțiuni existente pentru experiențe interactive de brand, cu accent sporit pe descoperire și distracție.

Datorită experienței complexe pe care o recreează, HTC Vive necesită un PC puternic pe care să ruleze aplicațiile de realitate virtuală.

Oculus Rift

inchiriere echipament

Pășește în Rift.

Oculus Rift este diferit de tot ce ai experimentat vreodată. Indiferent dacă alegi să intri în jocul preferat, să vizionezi un film VR imersiv, să sari la o destinație din cealaltă parte a lumii sau doar petreci timp cu prietenii în realitatea virtuală, vei simți că ești într-adevăr acolo.

Tehnologia avansată de afișare a echipamentului Rift, combinată cu sistemul său de urmărire, cu precizie maximă și latență redusă, îți oferă senzația autentică de prezență. Magia imersiunii complete va schimba definitiv regulile jocului.

Prin Oculus Touch poți experimenta gesturi și mișcări naturale. Înainte de a ridica o pereche de Touch, deja știi cum să le folosești. Acțiunile intuitive în VR se simt la fel de natural ca și când le-ai face tu însuți, cu propriile mâini. Fie că este vorba de o petrecere corporate, o lansare de produs sau o experiență de brand, Oculus Rift este o opțiune performantă care se mulează perfect pe orice tip de eveniment.

Oculus Rift necesită un PC puternic pe care să ruleze aplicațiile de realitate virtuală.

Lenovo Y720

Sistem Desktop Gaming Lenovo IdeaCentre Y720 Cube-15ISH cu procesor Intel® Core™ i7-7700 pana la 4.20 GHz, Kaby Lake, 16GB, NVIDIA GeForce GTX 1080

Modelul Y720 Cube vă oferă viteză și puterea de joc intens necesare pentru aplicații de realitate virtuală. Este ușor de transportat și de instalat oriunde astfel că este o soluție ideală pentru evenimente ce necesită implementări de realitate virtuală cu HTC Vive sau Oculus Rift.

Contactează-ne

    Nume:

    Telefon:

    Message:

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal in vederea ofertarii.

    [checkbox nl-173 Sunt de acord sa primesc newsletter-ul."]