Dacă aveţi un eveniment, o prezentare sau pur şi simplu un stand la un târg şi aveţi nevoie de ceva extra pentru a atrage atenţia asupra produselor sau ideilor pe care le oferiţi, cea mai bună metodă e realitatea virtuală. Gateway VR Studio oferă soluţii de inchiriere echipament si vă pune la dispoziţie cea mai bună tehnologie de VR prezentă la ora actuală pe piaţă, alături de o echipă profesionistă, care ştie să vă ofere cele mai bune aplicaţii şi experienţe, potrivite pentru fiecare eveniment în parte. Nu trebuie decât să ne contactaţi pentru a primi sugestii şi o ofertă care să corespundă cerinţelor dumneavoastră.

Oculus GO

Mereu “Ready to GO”.

Oculus GO este un headset de realitate virtuală all-in-one ce nu necesită alt echipament pentru funcționare.

Este soluția ideală pentru implementări simple de realitate virtuală cum ar fi vizionarea unui film 360°.

HTC Vive

Unul dintre headseturile de top de realitatea virtuală. Cu HTC Vive o să te poți cufunda într-o lume plină de surprize. Explorează lumi virtuale prin tehnologia room-scale susținută de cei doi senzori ce oferă tracking complet in spațiu, cu o grafică uimitoare la rezoluție mare (2160 x 1200) și interactivitate maximă prin intermediul controllelor wireless cu haptic feedback. HTC Vive este una din opțiunile ideale pentru experiențe interactive de brand și distracție.

HTC Vive necesită un PC puternic pe care să ruleze aplicațiile de realitate virtuală.

Oculus Rift

inchiriere echipament

Pășește în Rift. Oculus Rift este diferit de tot ce ai experimentat vreodată. Indiferent dacă intrați în jocul preferat, vizionați un film VR imersiv, săriți la o destinație din cealaltă parte a lumii sau doar petreceți timp cu prietenii în VR, veți simți că sunteți într-adevăr acolo. Tehnologia avansată de afișare a tehnologiei Rift, combinată cu sistemul său de urmărire, cu precizie maximă și latență redusă, permite senzația de prezență-sentimentul ca și cum ați fi acolo. Magia prezenței schimbă totul. N-ai mai experimentat niciodată imersiune la acest nivel.

Prin Oculus Touch poți experimenta gesturi și mișcări naturale. Înainte de a ridica o pereche de Touch, deja știi cum să le folosești. Acțiunile intuitive in VR se simt la fel de naturale ca și utilizarea mâinilor tale reale.  Fie că este vorba de o petrecere corporate, o lansare de produs sau o experiență de brand, Oculus Rift este o opțiune performantă pentru evenimete.

Oculus Rift necesită un PC puternic pe care să ruleze aplicațiile de realitate virtuală.

Lenovo Y720

Sistem Desktop Gaming Lenovo IdeaCentre Y720 Cube-15ISH cu procesor Intel® Core™ i7-7700 pana la 4.20 GHz, Kaby Lake, 16GB, NVIDIA GeForce GTX 1080

Modelul Y720 Cube vă oferă viteză și puterea de joc intens necesare pentru aplicații de realitate virtuală. Este ușor de transportat și de instalat oriunde astefel că este o soluție ideală pentru evenimente ce necesită implementări de realitate virtuală cu HTC Vive sau Oculus Rift.

Nume:
Telefon :
Mesaj:

Sunt de acord cu stocarea si procesarea datelor in vederea ofertarii.
Sunt de acord sa primesc newsletterul Gateway.