Experienta VR Escape la Birou

Gateway Studio vă invită la cel mai imersiv team building, pe tărâmul realității virtuale!

La noi sau la voi? Ne vedem unde vreți, important e să ne distrăm.

Probabil ai pus deja pe hârtie ce vrei de la un team building. Networking, socializare, puțin lucru în echipă- dar nu ca la muncă, ceva care să-i încurajeze pe angajați să-și dezlănțuie latura competitivă și să dea ce au mai bun, niște exerciții de colaborare care să le pună creativitatea la încercare… Le-ai vrea pe toate și încă ceva în plus, dacă se poate.
Ei bine, se poate. Pentru voi am dezvoltat experiența de team building Gateway VR, singura din portofoliul nostru gândită special pentru echipele corporate (nu pentru gameri, nici pentru copii). Iată ce vă propunem:
– 2 scenarii VR care nu pot fi rezolvate decât prin colaborare și susținere reciprocă între membrii echipei
– Echipe de câte 2 sau 4 persoane care se vor înfrunta rând pe rând, demonstrându-și abilitățile de cooperare și de problem & puzzle solving sau încercând să termine misiuni complexe și periculoase din realitatea virtuală înaintea tuturor
– Creativitate, lucru în echipă și distracție la cote maxime, o combinație rară care deschide o mulțime de uși și de oportunități
Aveți la dispoziție întreaga noastră locație, iar la cerere ne putem ocupa și de catering sau de alte experiențe, dacă aveți ceva specific în minte și vreți să maximizați impactul activităților. Fără bătăi de cap, fără alte eforturi de planificare din partea ta. Pentru echipe mai mari, recomandăm varianta mobilă: ne spuneți ce anume vă doriți, noi aducem echipamentul la sediul vostru, îl pregătim și aducem întreaga experiență acolo unde este nevoie de ea.
Cum se desfășoară activitatea de team building?
1. Întâmpinare și briefing: explicarea activităților pentru toți participanții.
2.Teaming up: organizarea în echipe de 2 sau 4 jucători.
3.Prepping: Fiecare jucător va beneficia de propriul echipament VR ce include headsetul și 2 controllere. Doar câteva momente rămase până vor păși în lumea virtuală.
4.Buckle up, it’s game time: Toți jucătorii sunt lansați într-o lume incredibilă din Egiptul sau Grecia Antică.
5.Chilling: După muncă, și răsplată. Trecerea înapoi la realitatea noastră poate fi destul de confuză și de obositoare. De aceea, la final, jucătorii sunt invitați să se relaxeze cu o bautură răcoritoare sau ceva de mîncare, în funcție de aranjament.
Ce zici, te-am convins? Te invităm să completezi formularul și revenim în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată!

Let the game begin!

Cere o oferta!

Număr de jucători: 6-50

Durata: 50 min./4-6 jucători

  Numele companiei:

  Numar de telefon:

  Data Tentativa:

  Tip Eveniment:

  Nr. Participanti aproximativ:

  Informatii extra ( Timeline, Buget, Nevoi Catering):

  Îmi exprim consimțământul pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal in scopul ofertării.

  Sunteti de acord sa va includem in baza noastra de date pentru a primi acces la oferte promotionale si noutati?