comic con
07mai

Gateway VR Arena la East European Comic Con

Arena de gaming Lenovo Legion se va deschide în curând pentru toți fanii. Te așteptăm la standul Lenovo Legion @ East European Comic Con 2018, unde vei descoperi o nouă lume a gaming-ului și a supereroilor la Gateway VR Arena.

Gateway VR Studio vine la standul Lenovo Legion cu o a doua ediție “VR Arena”. Avem două super experiențe pentru cei care vor să experimenteze realitatea virtuală.

Vino să simți cum îți crește nivelul de adrenalină în Sprint Vector, un concurs intergalactic unde trebuie să alergi, să faci parkour și să zbori. Fă față noilor provocări care îți apar în drum și care sunt puse la cale de Mr. Entertainment. Sprint Vector e jocul care îți va pune toate simțurile la încercare și de la care te vei simți ca după un antrenament intens la sală, mai ales dacă ai gena competitivității activă.

Beat Saber o să îți testeze la maximum coordonarea mâini-ochi. Pune-ți lightsaberele la treabă și lovește cuburile colorate în direcția indicată, ferește-te de obstacole și bucură-te de muzică. Ritmul muzicii determină felul în care cuburile vin spre tine, iar cel mai atent și pe fază concurent câștigă!

Dacă vii la Comic Con te asteptăm la standul Lenovo Legion să îți testezi reacțiile și instinctele în cele două super jocuri. Vineri incearcă să vezi dacă poți ține pasul, iar dacă te simți curajos înscrie-te la concursurile care vor avea lor pe 19 și 20 Mai pentru Beat Saber și Sprint Vector VR. Cei mai rapizi jucători vor câștiga competiția de Sprint Vector, iar agilii jedi ai muzicii cu cel mai mare scor la Beat Saber vor pleca acasă cu unul dintre premiile oferite de Lenovo și Gateway.

Dacă v-am făcut curioși și sunteți gata de atac, vă așteptăm la studio în perioada următoare să vă antrenați pentru o competiție serioasă și să primiți cele mai bune tips-uri de la echipa noastră. Nu e nevoie decât să faceți o rezervare și să spuneți pentru care dintre jocuri vreți să vă pregătiți. În curând vom posta și regulamentul oficial al competiției și premiile pe care Lenovo le pune la bătaie alături de Gateway VR Studio.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.