Sprint Vector

Bine ai venit în Campionatul Sprint Vector Intergalactic, unde adrenalina sporturilor extreme se întâlneşte cu energia debordantă a unui joc. Aleargă, sari, urca, zboară la o viteză incredibilă în timp ce concurezi cu alţi opt jucători şi luptă-te cu tot felul de obstacole în această cursă plină de adrenalină.

Bine ai venit în Campionatul Intergalactic:

Sprint Vector este găzduit de favorita personalitate robot, Mr. Entertainment, care îşi trimite concurenţii să alerge, să sară, să se caţere, să facă drifting sau chiar să zboare printr-o serie de obstacole interdimensionale şi care pune tot felul capcane în hărţi, fix pentru a-ţi testa viteza şi agilitatea. Aceste întreceri unu-la-unu au devenit evenimentul de neratat al mileniului.

Simte adrenalina:

Sprint Vector este cel mai competitiv joc în VR: un multiplayer  care aduce la un loc entuziasmul competiţiilor de sporturi extreme şi spectacolul unui joc concurs. Sistemul inovativ de mişcare gândit de Survio îţi permite să atingi şi să păstrezi viteze extreme în realitatea virtuală. Foloseşte-ţi întregul corp pentru a sări, alerga, a te ascunde, feri sau chiar zbura cu ajutorul mişcărilor intuitive. Adaugă un soundtrack electronic, comentarii amuzante asupra cursei, proiectile şi boost-uri puternice şi suportul multiplayer pentru până la opt jucători şi vei avea un spectacol în toată puterea cuvântului.

Devino maestru al concursului:

Intră în lumea unei stele intergalactice, accelerează şi explodează fix în peisajele colorate ale lui Sprint Vector, care te aşteaptă cu o mulţime de trasee de curse şi hărţi pline de provocări. Încearcă să atingi piramide sau aruncă-te printre ruine extraterestre, sari peste gropi uriaşe în timp ce te fereşti de tot felul de materii sau supravieţuieşte capcanelor de pe drumurile unui oraş antic, fără să uiţi vreo secundă de adversari.

Caracteristici:

  • Jocuri multiplayer: Moduri multiplayer private sau publice care includ până la  opt jucători care se luptă unul împotriva celuilalt pentru un loc pe tabela globală de concurs. .
  • 12 curse:  12 curse complexe, pline de obstacole, scurtături şi opţiuni care schimbă jocul, gândite special ca să te facă să te întorci.
  • 9 curse challeneger: intră într-una din aceste curse diabolice, special gândite să îţi testeze puterea de sprint la maximum. Ai trei provocări specifice în cadrul a nouă curse diferite care sunt include în Local şi Global Leaderboards.
  • Joacă singur: Treci prin toate cursele şi învaţă în propriul tău ritm fiecare schemă, cu modificări care îţi pot permite jocul solo.
  • Arme şi îmbunătăţiri: Ce înseamnă o competiţie fără un pic de sabotaj? Foloseşte mănuşi speciale sau power-ups în avantajul propriu sau împotriva adversarilor.
  • Opt competitori intergalactici: Alege dintre opt personaje colorate, alese din fiecare colţ al galaxiei, de la cunoscutul Daxx, la Lună sau şmecherul Hendrix, fiecare cu mai multe configurări.