02mai

Joaca-te intr-un escape room virtual

Jocurile de tip escape room se fla într-o adevărată explozie, fanii rezolvărilor puzzle-urilor luând cu asalt genul acesta de săli. Căutarea de indicii, punerea lor cap la cap, totul contra-timp pentru a scăpa din cameră dar şi pentru a obţine cel mai bun timp sunt cele care cresc adrenalină şi îi fac pe amatorii de escape room să revină mereu. Dar acum există o variantă şi mai bună, care permite inclusiv jocul în multiplayer: escape room virtual.

La Gateway VR ne-am gândit că pe lângă împuşcat de zombies, ferit de săgeţi şi apărat de fortăreţe vreţi să vă puneţi şi materia cenuşie la lucru, cum ar spune Hercule Poirot, aşa că vă oferim câteva jocuri de tip escape room. Fiecare dintre ele are o adevărată poveste în spate şi puzzle-uri care vă vor solicita spiritul de observaţie, inteligenţa şi rapiditatea în gândire, pentru că 60 minutes escape room înseamnă doar cât mai ai până rămâi fără oxigen şi mori într-o mină de aur.

Aventura aceasta o găseşti în Tales of Escape, unde intri în pielea unui căutător de comoori blocat în subteran, care trebuie să găsească o cale de ieşire, altfel va muri. În caz că nu vrei să te joci singur, că poate te sperii de tot ceea ce se găseşte în jurul tău, Tales of Escape, este disponibil şi în multiplayer şi permite ca şase jucători să găsească împreună indiciile care le vor aduce libertatea.

Dacă îţi plac poveştile cu iz science fiction şi vrei să le găseşti într-un escape room din Bucureşti, încearcă să scapi în Abode VR. Vei intra în pielea unui detectiv într-un apartament abandonat, în care fiecare colţişor de cameră poate aduce următorul tău indiciu şi dezvălui nişte secrete teribile.

În schimb, dacă îţi plac jocurile de tipul” dilema tramvaiului” va trebui să încerci Belko VR, unde fiecare dintre jucători e nevoit să facă tot felul de alegeri inconfortabile pentru a-şi salva viaţa.

escape room virtual

Pasionaţii de mistere se vor putea bucura şi de două poveşti interesante, dar care se petrec în lumi diferite. Nevrosa Escape te pune faţă în faţă cu cele mai mari frici ale tale şi depinde doar de tine dacă vei rămâne om până la finalul jocului şi nu te va ajunge din urmă blestemul familiei.

În schimb, în The Gallery, pleci în căutarea surorii tale dispărute şi vei ajunge într-o lume complet nouă, cu o maşinărie care trebuie pornită, dar înconjurată de mistere la fiecare colţ.

Oricare dintre aceste jocuri oferă adrenalină, doza necesară de puzzle-uri de rezolvat, care să îţi pună mintea la contribuţie şi să „escape the room” în limita de timp şi, mai ales, învingător. Realitatea virtuală vine cu avantajul imersiunii complete în poveste, iar faptul că nu eşti limitat la o singură cameră fizică prin care să cauţi indicii nu va aduce decât un plus pentru toţi pasionaţii de asemenea activităţi. Paleta largă de jocuri, temele diferite din fiecare, scenariile care se pot modifica în funcţie de acţiunile celorlalţi jucători, totul devine aproape real, amplificând starea din joc. Dacă ţi-ai ales deja jocul pe care vrei să îl încerci, singur sau alături de prieteni, te aşteptam la studio, tot ce trebuie să faci e să intri în pagina de rezervări.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.