cadouri de craciun
16nov.

Idei de cadouri in decembrie: Experiente in realitatea virtuala

Ne apropiem cu paşi repezi de luna darurilor şi după frenezia de Black Friday ne putem gândi şi la cadouri de Craciun. Gateway VR Studio are ideea perfectă pentru cadoul potrivit oricărei vârste – experienţe in realitatea virtuala– şi pentru pitici şi pentru adulţi şi chiar pentru bunicii pasionaţi de tehnologie şi care nu se tem de a încerca ceva nou.

Experienţele în realitatea virtuală sunt cadoul perfect: nu costă mult, sunt entertaining, amuzante, relaxate şi, mai mult, pot fi încercate alături de întreaga familie. Dacă vreţi să oferiţi ceva special celor dragi, îi aduceţi la studio, unde pot descoperi lumi întregi, pot intra în ringul de box, împuşca zombies său rezolva puzzle-uri care îi pun în tot felul de situaţii dificile. O joacă în realitatea virtuală poate fi încercată de întreaga familie, pentru că multe aplicaţii au posiblitatea de multiplayer, aşa că părinţii şi copiii se pot înfrunta într-o partidă de Elven Assassin sau Cowbots and Aliens. O oră de joacă în VR e un cadou foarte bun nu doar pentru cei apropiaţi, dar şi pentru cei pentru care nu puteţi oferi ceva mult prea personal, cum ar fi un şef sau manager.

Copiii pot descoperi lumea din adâncul oceanelor, pot intra în rolul de bucătar sau funcţionar la bancă, iar cei mai curajoşi se pot plimba pe Richie’s Plank şi vedea lumea de la înălţimea zgârie-norilor. Cei pasionaţi de aventură pot ajunge până pe Everest sau în jungla amazoniană, iar toate experienţele de la VR Studio sunt garatante să dea dependenţă şi creeze o adevărată stare de bine. Iar dacă sunteţi competitivi şi vreţi să puneţi adrenalina în mişcare, puteţi încerca, singuri sau cu familia, o partidă de Sprint Vector. O experienţă în realitatea virtuală e cel mai bun cadou de Secret Santa pentru cei care încă nu au testat-o, pentru cei cărora le place, pentru pasionaţii de tehnologie şi chiar pentru colegii de la birou, fiind o alternativă la distracţiile obişnuite.

Dacă sunteţi deja convinşi de ideea noastră de cadouri de Craciun, o experienţă VR, e potrivită, atunci puteţi să faceţi deja o rezervare sau să cumpăraţi unul dintre voucherele pe care le puteţi oferi celor dragi, colegilor de muncă la Secret Santa sau unui „sfânt Ştefan”. Dacă vreţi să veniţi cu întreaga familie, într-o ieşire de care să se bucure toată lumea, puteţi încerca să rezervaţi întregul studio, tot ce trebuie să faceţi e să ne contactaţi.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.