VR PREMIUM EXPERIENCE

Timpul e blând doar cu cei care îl stăpânesc. Ia-ți preview-ul la viitor, aici și acum. Intră preț de o oră în capsula timpului și experimentează tot ce îți dorești, fără limite și fără compromisuri. 85 RON ca să controlezi orice univers și orice lume. O incursiune atât de imersivă, încât n-o să-ți dorești să revii la realitate. Cum îți sună?

 

Preț: 85 Lei / Bilet 60 min

EXPERIENTE VR IN GRUP

Vino cu trupa de asalt să cuceriți împreună toate înălțimile. Dă-ne de veste din timp și pregătim terenul de bătălie pentru cea mai epică desfășurare de forțe. Dacă sunteți până în 7 oameni, puteți rezerva pe loc întregul studio pentru voi timp de o oră, pentru 85 RON/persoană.

Pentru grupurile de 7-10 persoane, ne ia puțin timp să regândim experiența, așa că scrieți-ne din timp pentru o ofertă personalizată.

VR CINEMA EXPERIENCE

 Bucură-te de experiența de film în realitate virtuală pe headsetul Oculus GO! 360 Film și experiențe interactive.

Preț: 25 Lei / Bilet 30 min

AC: Escape the Lost Pyramid & Beyond Medusa’s Gate

Tu și unul, doi sau trei prieteni. Câte un headset și două controllere pentru fiecare. Lumea Assassin’s Creed la picioarele voastre. Credeți că puteți să vă croiți drum prin ea și să rezolvați misterele în timp util? Dacă reușiți, primiți o oră de aventură în VR din partea casei. Rămâne cum am stabilit: bilete pentru 2/4 jucători. 95 RON de jucător. Be there or be square!

OFERA EXPERIENTA VR CADOU

Dare to be different, aim to impress!

Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. Fă tu primul cadoul pe care ți-ar plăcea să-l primești. Du-i pe cei dragi în călătoria vieții lor, fără să stai la cozi, fără să depinzi de niciun alt vehicul în afară de propria imaginație. Avem o ofertă pe care nimeni nu o poate refuza: voucher cadou pentru o incursiune imersivă de 30 de minute la 50 RON sau 85 RON pentru 60 de minute în orice realitate virtuală.

*Voucherele cadou au o valabilitate de 60 de zile de la achiziție și sunt valabile pentru un singur loc.

PROMOTII

HAPPY HOURS

50% discount pentru VR Premium Experience-60 min

intre 14:00 – 16:00 de Miercuri pana Vineri.

OFERTA LUNII

Virtual Escape Adventure time

 La 3 Virtual Escape adventures terminate primest un voucher de o ora VR PREMIUM EXPERIENCE.

ESCAPE & RELAX

Rezervarile la virtual escapes pentru 2-4 persoane primesc 15 min bonus play time VR PREMIUM EXPERIENCE de Miercuri pana Vineri.

*Promotiile nu se cumuleaza