gateway vr arena
11nov.

Vino la Gateway VR Arena la Start2Play 2018

GatewayVR Arena se va deschide în curând la Start2Play 2018, iar noi aşteptam toţi pasionaţii de dans, muzica şi competiţie la o nouă întrecere Beat Saber, powered by Lenovo Legion. 

Gateway Studio va fi prezent la târgul de jocuri Start2Play cu un stând la care copiii sunt invitaţi să încerce realitatea virtuală şi să se bucure de o tehnologie care le dezvăluie o lume întreagă cu totul nouă. Cei mici vor putea să se joace Richie’s Plank, Space Pirate, Beat Saber şi vor putea descoperi lumea din jurul lor prin filmuleţe în VR precum TheBlu, gândite special pentru minţile curioase şi entuziasmate ale copiilor.

Gateway VR, în parteneriat cu Lenovo Legion, lansează la Start2Play o competiţie special pentru cei care vor să îşi testeze abilităţile şi coordarea mâini-ochi. Fanii muzicii şi dansului sunt provocaţi să obţină cel mai bun scor la Beat Saber, un joc în care îţi pui light-saberele în mâini şi loveşti cuburile colorate în direcţia indicată de săgeţi. Ritmul muzicii pe care o alegi determină felul în care cuburile se îndreaptă spre tine, aşa că cel mai atent şi pe fază concurent câştigă. Aşa că îi aşteptăm pe cei mai curajoşi copii să se înscrie la competiţie şi să ne ia premiile oferite alături de partenerul Lenovo Legion.

Dacă sunteţi deja curioşi şi nu mai puteţi aştepta până la finalul săptămânii, vă aşteptam la studioul nostru. Trebuie doar să faceţi o rezervare şi să ne spuneţi că vreţi să testaţi Beat Saber, echipa noastră va veni cu cele mai bune tips & tricks pentru a putea să vă familiarizaţi rapid cu jocul.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.