steam awards 2019
13ian.

Steam Awards 2019 – Castigatorii

Suntem curioşi să vedem, la fiecare final de an, care au fost jocurile favorite ale utilizatorilor de VR. Steam Awards 2019 ne prezintă favoriţii publicului şi al câtorva specialişti în realitatea virtuală. Am văzut deja cine a avut cele mai mari încasări, haideţi să vedem dacă lista se potriveşte şi cu preferaţii jucătorilor.

Câştigătorul la categoria VR Game of the Year a fost ales Beat Saber. Nu ne surprinde, pentru ca Beat Saber s-a descurcat foarte bine în vânzări şi a ştiut să răspundă cerinţelor jucătorilor, îmbogăţind mereu lista de piese disponibile pentru joacă. În plus, fiindcă e şi genul de joc în care încerci mereu să întreci scorul celorlalţi jucători, iar asta e o provocare în sine.

Pe lista jocurilor care s-au „bătut” pentru titlul de VR Game of the Year la Steam Awards 2019 au mai fost incluse Blade and Sorcery, lansat spre finalul lui 2018, dar care a a avut un succes mai mare în 2019 şi care a fost apreciat pentru realismul armelor şi felului în care acestea sunt folosite în cadrul jocului. Am găsit şi Gorn, devenit deja un favorit al celor care vor să arunce cu pumni în dreapta şi-n stânga, dar şi Borderlands VR 2. Deloc surprinzător, pe lista favoritelor la titlul de jocului anului în realitatea virtuală s-a numărat şi Five Nights at Freddy’s. Experienţa a fost lansată în luna mai a anului 2019 şi a reuşit rapid să devină un favorit al celor care au suficient curaj şi adrenalină în sistem să înfrunte jucăriile animatronice gata să te ucidă când se stinge lumina.

Beat Saber s-a numărat şi continuă să fie un favorit al jucătorilor de la Gateway VR Studio, dar dacă vreţi să mai vedeţi şi din recomandările noastre, aici găsiţi mai multe idei. Dacă v-a convins vreunul dintre aceste jocuri, atunci tot ce trebuie să faceţi e o rezervare, echipa Gateway VR Studio va sta la dispoziţie cu tips & tricks, sfaturi şi idei pentru că timpul petrecut în realitate virtuală să fie cât mai fun.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.