jocuri vr 2020
13ian.

Top 6: cele mai asteptate jocuri VR ale lui 2020

Am tot venit cu topurile pentru anul 2019, acum să vedem şi care sunt cele mai aşteptate jocuri VR ale lui 2020. Avem titluri clasice, care vin acum şi în realitatea virtuală, dar şi jocuri din universul Marvel, pe care fanii abia aşteaptă să le încerce sau filme ajunse în VR. Lista de mai jos nu neapărat un top al valorilor, aşa că puteţi să vă orientaţi după gusturi.

Half-Life: Alyx

După mai multe zvonuri, iată că la final de 2019 a venit şi confirmarea pe care mulţi gameri o aşteptau. O continuare pentru Half-Life, Alyx reprezintă întoarcerea în universul jocului iniţial, undeva la mijlocul poveştii dintre Half-Life şi Half-Life 2. Astfel, vei intra în pielea personajului Alyx Vance, devenit între timp singură şansă de supravieţuire a umanităţii. Alyx, alături de tatăl său, Dr. Eli Vance a continuat lupta de rezistenţă împotriva Combine şi au construit armele necesare pentru a-i înfrunta.  În fiecare zi afli mai mult despre duşmanul tău şi cu fiecare moment care trece afli care îi sunt slăbiciunile. Nu mai e foarte mult şi vom putea testa Half-Life: Alyx, pentru că data oficială a lansării este lună martie a acestui an.

Medal of Honor: Above and Beyond

Pentru fanii clasicului, iată că Medal of Honor ajunge pe Oculus Rift şi îi imersează în lumea celui De-al Doilea Război Mondial. Altfel, jocul păstrează platforma single-player, în care intri în pielea unui ofiţer al serviciilor strategice, care va face tot posibil să saboteze naziştii. Te vei plimba prin aer, apă şi pământ, vei ajuta mişcarea de rezistenţa franceză şi vei folosi tot felul de arme, tehnici de supravieţuire şi luptă pentru a-ţi duce misiunea la îndeplinire. Fanii jocului cu siguranţă vor aprecia grafică şi posibilitatea de se plimba acum prin lumea europeană a anilor 40.

Iron Man VR

Jocul a fost anunţat încă din primăvara anului trecut şi ar putea fi, de departe, cea mai tare lansare pentru PSVR a anului acestuia. Universul Marvel deja are câteva experienţe de VR, însă să intri cu adevărat în pielea Omului de Oţel, a costumului său şi să te lupţi cu tot felul de duşmani mai mult sau mai puţin scary, e cu adevărat uimitor. Pasionaţii universului Marvel, dar şi ai jocurilor, cu siguranţă vor aprecia posibilitatea de intra în lumea lui Tony Stark şi de a juca acest personaj cu adevărat extraordinar. De altfel, nici nu mai e atât de mult până când vom putea proba costumul lui Iron Man, căci lansarea oficială are loc la finalul lunii februarie, iar pre-comenzile sunt deja disponibile.

The Walking Dead Onslaught

Spre deosebire de clasicul The Walking Dead unde te întâlneşti cu tot felul de zombies, în The Walking Dead Onslaught îţi vei întâlni cele mai mari frici . Jocul te invită să preiei rolul unuia dintre personajele din film şi să înfrunţi ororile acestui lumi apocaliptice şi constantă frică de a fi atacat de vreun walker. Producătorii jocului se laudă că vor oferi „the most visceral combat experience”, o mulţime de arme pe care le poţi folosi pentru a supravieţui, scene de bătaie demne de filme şi grafică excelentă, care să te imerseze complet în lumea infestată de monştri.

The Walking Dead: Saint and Sinners

Am văzut The Walking Dead şi în AR, acum, în Saints and Sinners, care apare doar în câteva săptămâni, la finalul lunii ianuarie, vei fi plasat la 3 ani de la momentul epidemiei. Călătoria ta te va duce prin New Orleans, care acum e invadată de zombies şi care îţi va face plecarea din oraş imposibilă. Pe lângă faptul că oraşul este împărţit în tot felul de facţiuni, conduse din Turn, mai există şi zvonul unui buncăr atomic în care s-ar găsi suficiente medicamente, mâncare şi arme. Tu trebuie acum să supravieţuieşti.

The Room VR: A Dark Matter 

Pentru cei pasionaţi de mistere şi care au terminat bateria la telefon jucând The Room pe smartphone, acum vine şi versiunea în VR.  Interacţiunile inovative au făcut din acest joc unul dintre cele mai populare pentru telefoane şi tablete şi ne aşteptam la acelaşi lucru şi de la jocul pentru realitatea virtuală. Ne dorim un mediu cât mai imersiv şi puzzle-uri care să pună mintea şi imaginaţia la încercare. În plus, jocurile de tip escape room sunt printre cele mai populare, iar dacă vreţi să încercaţi ceva până se lansează The Room VR, încercaţi una dintre provocările ARVI VR. 

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.