lansari jocuri vr
13feb.

Top lansari jocuri VR februarie 2019

Creatorii de jocuri lansează aplicaţii pe bandă rulantă şi deja nu mai ştim numărul lor. În fiecare lună apare câte ceva nou, iar acum vedem ce s-a lansat şi ce urmează să apară în februarie 2019, într-un top lansari jocuri VR. Unele dintre aplicaţii s-ar putea să vă fie familiare de pe alte platforme, că PC-ul, în timp ce altele sunt gândite special pentru realitatea virtuală.

The Mage’s Tale e, de departe, cel mai aşteptat, pentru că apare acum şi pentru Playstation VR. Povestea este aceeaşi: intri în pielea ucenicului care trebuie să îşi salveze maestrul magician Alguin din ghearele maleficului Gaufroi, înfruntând tot felul de pericole prin temniţe înfricoşătoare şi descifrând puzzle-uri întortocheate.

Shadow Legend VR e un joc gândit special pentru realitatea virtuală şi pentru fanii lumilor medievale. Intri în pielea unui Mare Maestru al Cavelerilor Templieri, care încearcă să îşi salveze regatul din calea urgiei lui Lord Adaroth. Îţi foloseşti vocea pentru a duce tot felul de târguieli, găseşti unelte magice, săbii şi topoare, toate în tandem cu skill-urile tale de apărare şi atac.

 

Area of Darkness: Sentinel e un alt joc realizat în mod special pentru realitatea virtuală. Te laşi purtat în timp, în anul 1978, în pielea doctoriţei Ann Evans, care ajunge pe Insulele Sentinel, un tărâm neatins de civilizaţia modernă. De aici mai departe vei porni într-o întreagă aventura pentru a rezolva un mister antic, în care va trebui să înfrunţi creaturi mistice şi să îţi pui mintea la contribuţie pentru a găsi soluţii la puzzle-uri unice, care nu se rezolvă cu una-cu două.

Final Assault e un RTS inspirat din tematica celui De-al Doilea Război Mondial, construit pentru a beneficia din plin de tot ceea ce are realitatea virtuală de oferit. Misiunea ta e cea a unui comandant de oşti, care vede totul de la înălţime, în timp ce în jurul său are loc un întreg război. Ordonă asalturi aeriene, treci cu tancurile peste inamici şi instructează artileria unde să lovească, totul într-un joc în care strategia contează şi face diferenţa, alături de o gândire rapidă şi reflexe rapide în VR.

Dick Wilde, un mare exterminator, se confruntă cu o nouă provocare. O deversare de substanţe toxice a transformat fauna dintr-o întreagă zonă într-o mulţime de monştri care mai de care cu dinţi mai mari şi mai înfricoşători. Treaba e atât de  serioasă de data asta, că Dick Wilde şi-a luat şi două ajutoare neînfricate, fiecare înarmat cu tehnologie nouă, inclusiv drone dotate cu inteligenţa artificială.

Până apar toate aceste jocuri, noi putem să ne delectăm cu unele dintre cele mai premiate jocuri din anul care s-a încheiat, mai ales că topul a fost realizat chiar de utilizatori. Voi ce aplicaţii aţi vrea să mai testaţi la Gateway VR Studio?

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.