25mai

Imparte un joint cu Snoop Dogg in realitatea virtuala

Chiar dacă nu încurajăm consumul de substanţe interzise, vă încurajăm să încercaţi o nouă experienţă lansată de cei de la Hulu: Door No. 1. Filmul e un „choose your own adventure”, adică tu alegi ce se întâmplă mai departe în poveste, în funcţie de cum priveşti, iar dacă te îndrepţi spre toaletă, vei putea împărţi un joint cu Snoop Dogg in realitatea virtuala.

Door No.1 e o experienţă în realitatea virtuală care are la bază o reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului, plină de amintiri, poveşti, personaje amuzante şi, evident, decizii proaste, unde tu hotărăşti ce se întâmplă mai departe. În experienţă se regăses actori ca Ravi Patel (Meet the Patels, Master of None), Steven Little (Eastbound and Down), Missi Pyle (Another Period) şi Sarah Baker (Big Little Lies). Personajul vostru este Alex, care va avea de făcut o mulţime de alegeri şi va fi în centrul atenţiei în acest film regizat de Nora Kirkpatrick.

Nu e pentru prima oară când cei de la Hulu vin cu experienţe în realitatea virtuală, Kirkpatrick a regizat şi o serie de cinci episoade Virtually Mike & Nora şi se pare că VR comedy ar putea fi un succes pe termen lung. Regizoarea a precizat că acest gen poveste e ceva cu care majoritatea dintre noi se pot întâlni, respectiv o reuniune de liceu: „wanted a situation that people have experienced or are about to experience, and that sets up various storylines and great characters that everyone has in their own life.

snoop dogg in realitatea virtuala

Şi pentru că fumatul cu Snoop Dogg in realitatea virtuala e ceva nou şi merită încercat, Hulu a făcut disponibilă experienţa şi celor care nu au un abonament pentru platformă de streaming şi pentru aproape toate dispozitivele de VR, cu excepţia HTC Vive.

Filmele în realitatea virtuală încep să prindă din ce în mai mult teren. Întâi am văzut documentare, regizate de BBC şi nu numai, care cresc impactul asupra privitorului, dar am văzut şi filme artistice realizate în VR şi prezentate la marile festivaluri de filme precum Sundance. Este clar că realitatea virtuală e un trend în creşte şi pentru zona de cinematografie, unde regizorii şi scenariştii, la fel ca studiourile de producţie, îşi doresc să imerseze cât mai bine privitorul în poveştile pe care le realizează.

 

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.