Gateway VR Arena la EECC2018
24mai

Gateway VR Arena la EECC 2018

Cum a fost Gateway VR Arena la EECC 2018? Prima competiție de virtual reality gaming din România a bifat o nouă ediție în cadrul East European Comic Con 2018, pe 18-20 Mai 2018 în noul pavilion Romexpo. Vizitatorii, fie că au fost fani VR, gameri sau cosplayeri, au avut ocazia să se întreacă într-o competiție unică de Sprint Vector (versus racing) sau Beat Saber (rhythm and music game).

Totul s-a desfășurat alături de partenerii noștri, Lenovo România la al căror stand am fost prezenți și care au susținut acest eveniment cu PC-uri VR Ready și premii constând în Survival Kits, tastaturi și mouși de gaming.

Gateway VR Arena Day 1

Day 1 – Sprint Vector Free Play

Gateway VR Arena
Gateway VR Arena

Porțile EECC 2018 s-au deschis vineri, la ora 16:00, iar acțiunea a început cu mulțime entuziasmată care de-abia aștepta să intre. Vizitatorii au avut șansa să se antreneze în prima zi pentru Sprint Vector, unul din jocurile noastre preferate.  Un mix de racing-parkour-flying-climbing cu adrenalină la maxim! S-a lăsat cu multe antrenamente, iar cei mai curajoși s-au înscris și pentru competiția din ziua a următoare.

Day 2 – Sprint Vector Tournament

Gateway VR Arena Day 2
Gateway VR Arena Day 2

Am început ziua a doua în forță cu încă o rundă de înscrieri, după care atmosfera a fost încinsă la propriu de competiția de Sprint Vector. După o multitudine de meciuri head-to-head cu 3 sau 2 competitori și ore bune de „alergare”, lista s-a micșorat și, încet-încet, pe parcursul celor 5 runde am ajuns la cei 3 câștigători ai turneului. Pe Meko poate vi-l mai amintiți, ne-a luat premiile și la Bucharest Gaming Week, competiția de The Unspoken. Chiar dacă nu mai jucase Sprint Vector înainte de această data, perserverența și familiaritatea cu jocurile în VR și-au spus cuvântul, el câștigând și acum. Florin și Valentin, de asemenea începători în această competiție, nu s-au lăsat mai prejos,  au dat dovadă de dexteritate și adaptabilitate și au dus greul până în finale.

Locul I: Moldovan „Meko” Andrei 

Andrei a plecat acasă cu un Legion Survival Kit, Un Abonament VR Enthusiast la Gateway VR Studio și un goodie bag.

Locul ÎI: Lungu Florin

Florin a plecat acasă cu o Tastatură Gaming Lenovo, un abonament VR Explorer la Gateway VR Studio și un goodie bag.

Locul III: Vîrlan Valentin

Valentin a plecat acasă cu un mouse gaming Lenovo, un voucher de 60 de min la Gateway VR Studio și un goodie bag.

Puteți vedea ladder-ul și rezultatele meciurilor aici: https://bit.ly/2GKvT9i

Premiere Day 2
Premiere Day 2

Day 3 – Beat Saber Tournament

Gateway VR Arena Day 3
Gateway VR Arena Day 3

Ziua 3 s-a încheiat cu artificii și sute de participanți. Concursul de Beat Saber a fost cât se poate de popular și ne-am bucurat să avem nu mai puțin de 90 de înscriși la competiție. De altfel, toată lumea a îndrăgit jocul și, chiar dacă nu s-au calificat la concurs, au avut ocazia să se bucure de el în restul zilei. Dacă sunteți curioși să vedeți despre ce e vorba, va așteptăm oricând la studioul nostru pentru a încerca popularul joc! Tot ce trebuie să faceți este o rezervare.

Finaliștii Beat Saber au fost:

Locul I: George Tudor

Tudor a plecat acasă cu un Legion Survival Kit, Un Abonament VR Enthusiast la Gateway VR Studio și un goodie bag.

Locul ÎI: Chirilă Diana

Diana a plecat acasă cu o Tastatură Gaming Lenovo, un abonament VR Explorer la Gateway VR Studio și un goodie bag.

Locul III: Facă Ionuț

Ionuț a plecat acasă cu un mouse gaming Lenovo, un voucher de 60 de min la Gateway VR Studio și un goodie bag.

Premiere Day 3
Premiere Day 3

Competițiile ne-au ținut cu sufletul la gură, iar meciurile finale au fost marcate de o intensitate aparte. Atât la Beat Saber cât și la Sprint Vector participanții au depus vizibil un efort fizic fenomenal pentru rezultatele obținute.

Galeria cu toate pozele de la eveniment e aici.

Mulțumim încă o dată Lenovo România și echipei organizatorice EECC2018 pentru susținerea oferită, de asemenea SeedsMemories pentru suportul photo.

Ne vedem la următorul eveniment Gateway VR Arena, cât de curând! 🙂

Gateway VR Team@EastEuropeanComicCon

 

#ComePlayAtGateway #GatewayEvents #VResports #WeAreLegion#DiscoverYourInnerGamer #EECC2018

ABOUT THE AUTHOR

Andrei Stefan

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.