Killing Floor: Incursion

Tripwire Interactive, creatorii Red Orchestră şi francizei Killing Floor vin cu o aventură în mai multe capitole, o poveste gândită special pentru VR. Exploră această lume detaliată şi imersiva singur sau alături de un partener în timp ce luptaţi pentru propria viaţă cu pistoale, puşti, topoare sau chiar piciorul vreunui personaj. Calatoriti prin locuri diferite, de la ferme abandonate până la catacombe misterioase, doar pentru a descoperi cine e în spatele pericolusului Zed. Aflaţi ce are de gând, de fapt, Corporaţia Horzine şi aveţi grijă în cine vă încredeţi.

  • joc co-op: când lucrurile devin dificile, adu un prieten. Joacă împreună cu un amic în modurile Story sau Holdout.
  • campanie narativă: joacă prin cele cinci stagii din campania narată pentru a descoperi secretele din spatele Horzine şi implicarea lor cu Zed-ii.
  • Hold-out- Endless Game Mode: vezi cât de mult poţi rezista împotriva Zed-ilor în acest endless mode. Grupuri din ce în ce mai puternice de Zed sunt aruncate înspre tine până când vei ceda. O nouă armă, puteri speciale şi alte mecanisme sunt disponibile în acest mod de joc.
  • sânge peste tot: Zed-ii care te atacă nu mor pur şi simplu; sunt decapitaţi şi dezmembraţi, iar capetele şi membrele sar în toate părţile, acoperite de sânge. Poţi lua bucăţile rămase din ei şi folosi drept arme!
  • medii imersive: cinci medii diferite gata de explorat, de la hale de antrenament high-tech până la parcuri de rulote abandonate, fiecare cu propria poveste şi set de ameninţări.
  • varietatea armelor: taie, aruncă în aer sau împuşcă hoardele de Zed înarmaţi cu de toate, de la topoare până la puşti cu lunetă. Fiecare nou nivel vine cu o noi opţiuni de violenţă.
  • Zed-ii înfricoşători: unii Zed se împiedică, alţii se târăsc, unii aleargă şi alţii chiar trag în tine cu tunuri de plasmă. Fiecare dintre ei are propriile tactici, puncte forte şi slabe pe care trebuie să le înveţi ca să ştii cum să supravieţuieşti.

Nivel: uşor
Timp recomandat de joacă: 30 min+
Multiplayer: Da (2 jucători co-op)