Pavlov – VR

Pavlov – VR este un first person shooter multiplayer creat de un singur developer: davevillz și de altfel foarte asemănător cu favoritul shooterelor online Counterstrike.

Jocul are parte de o popularitate imensă pe Steam și, spre deosebire de alte jocuri VR multiplayer găsești mai mereu oameni online cu care sa joci un meci. Beneficiază de suport voce prin intermediul ochelarilor de realitate virtuală așa ca te poți auzi mereu cu coechipierii sau inamicii în modul online. Momentan are fani foarte prietenoși și gata sa te ajute in-game cu sfaturi de joc. Daca totuși vrei să joci singur exista mereu si opțiunea cu boți.

Acțiunea este dinamică și va trebui sa te adaptezi destul de repede „realității”. Armele se comporta cam cum te-ai aștepta in viața reala, daca le ții cu o singura mana ricoșează puternic și nu poți ținti prea bine. Ținta, un element obișnuit al shooterelor pe PC sau consolă aici lipsește cu desăvârșire și va trebui printre altele sa înveți sa tragi ca în realitate, urmărind cătarea. Reîncărcarea se face similar prin scoaterea manuala a încărcătorului si înlocuirea acestuia. Distractiv, nu?

Există de asemenea o mare varietate de arme în Pavlov – VR cu noi modele fiind adăugate periodic. Poți folosi pistoale, grenade, arme automate, puști cu lunetă cat și cutite. Ca și în CS: GO, faci bani eliminând oponenții. Îți poți cumpăra cu ei veste antiglonț sau alte arme. Sunetele făcute de arme sunt de asemenea foarte similare cu cele din CS:GO așa ca jucătorii pasionați se vor simți ca acasă in Pavlov – VR.

Dificultate: Mare
Timp Recomandat: 30+ min