BattleSky VR este un shooter multiplayer în VR, care aduce stilul de joc din Overwatch în realitatea virtuală. Fiecare jucător îşi alege un erou de diferite mărimi, capabilitate şi stil de joc pentru a face faţă bătăilor aeriene împotriva altor jucători. Joacă online cu alţii în clasicul Team Deathmatch, Team Escort, Free For All, Attack and Defend şi alte moduri de echipă cu până la 4vs4 jucători. Alege-ţi eroii cu atenţie, puterile unice vor determina strategiile de joc necesare ca echipa ta să îşi învingă oponenţii.

Mod single-player

Fiecare jucător are o misiune single player unde vei învăţa povestea eroilor şi te vei familiariza cu comenzile şi stilul unic Flying Locomotion.

VR Locomotion

Mecansimul de zbor rapid unic acestui joc a fost testat cu peste 500 de testeri şi a fost ajustat precis pentru a permite un zbor la viteze mari fără rău de mişcare. Mai puţin de 10 la sută dintre testări au experimentat rău de mişcare şi dintre aceştia, experienţă a afectat unul din doi eroi aleşi în joc. Un foarte mic procent din jucători a experimentat rău de mişcare cu ambii eroi. Cu patru sau mai mulţi eroi disponibili, gamerii pot alege ceva care să se potrivească stilului personal.

Ce erou îţi doreşti să fii?

La început, doar doi jucători vor fi disponibili: Draco şi Jet-9, iar al treilea erou este Lady V. Îţi vei întinde aripile pentru a zbura pe cer ca Draco? Sau te vei plimba cu ajutorul motoarelor că Jet-9?