14mart.

Joaca fotbal in realitatea virtuala cu VR Football Club

Dacă FIFA vi se pare prea plictisitor, puteţi încerca să jucaţi fotbal in realitatea virtuala, cu nou lansatul Virtual Reality Football Club.

Noul joc e un simulator din perspectiva jucătorului în care toate deplasările pe teren se realizează prin intermediul controllere-lor şi mişcărilor acestora. Acesta nu e un joc de consola sau single, e gândit să fie jucat într-o echipă de opt care va lupta împotriva altor echipe VRFC în meciuri publice sau private. Jucătorii pot să îşi introducă inclusiv vârsta şi greutatea în aplicaţie pentru că se pare că Football Club e un adevărat workout pentru braţe, mişcările de rotaţie, lovire a mingii, alergarea în teren făcându-se doar cu ajutorul controllere-lor şi butoanelor de pe acestea. Developerii chiar recomandă jucarea câtorva runde de încălzire şi de acomodare înainte de a începe un meci pe bune, pentru că deşi e uşor de prins, jocul la nivel avansat necesită multă practică.

fotbal in realitatea virtuala

With the use of two Move controllers acting as your feet, natural arm motions provide the base running and kicking mechanic, while a series of basic button presses control the more precise movements. VRFC is easy to pick up but harder to master. To play well as with any sport, practice is key.”

fotbal in realitatea virtuala

Spre deosebire de alte jocuri, VRFC nu are partide offline în care să exersezi împotriva boţilor, deşi dezvoltatorii Cherry Pop insistă că vor veni şi cu o asemenea opţiune, aşa că acomodarea cu mişcările şi controlul jucătorului va fi un pic dificilă la început şi se va traduce în câteva partide pierdute. Varianta pentru Playstation a fost lansată în urmă cu o săptămână, iar începând cu 13 martie este disponibil şi pentru Oculus Rift şi HTC Vive.

Preţul jocului porneşte de la 13 dolari, însă comunitatea online este încă mică, aşa rămâne de văzut dacă va reuşi să convingă fanii die-hard al fotbalului pe consola să încerce şi fotbal in realitatea virtuala. Totuşi, au un avantaj, pentru că jucătorii de pe orice sisteme pot interacţiona unii cu alţii, ceea ce va face mai uşoară găsirea de co-echipieri. Dacă vă place ideea de sport în realitatea virtuală, la studio noi avem o mulţime de aplicaţii care să vă ofere un adevărat work-out interactiv.

 

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.