sofer autobuz dubai
31iul.

Soferii de autobuz din Dubai primesc training in realitatea virtuala

După ce vameşii din Dubai au început un program de training în VR, acum şi soferii de autobuz primesc training în realitatea virtuală.

Scopul acestor programe e creşterea siguranţei pe drumurile publice din oraş şi va include atât tehnologia pentru cursurile de bază cât şi pentru cele de follow-up. Printre şoferii care vor fi beneficiarii acestor programe de training sunt cei care au avut accidente de maşină, dar şi cei care au primit reclamaţii din partea călătorilor pentru felul în care conduc.

Acest trainig VR include mai multe scenarii cu care şoferii se pot confrunta pe străzile din Dubai, iar directorul autorităţii de transport din Dubai se arata încrezător că genul acesta de tehnologii sunt cele care vor ajuta la creşterea siguranţei în trafic şi confortul călătorilor. În plus, tehnologia VR este mult mai uşor de înţeles pentru că foloseşte concepte vizuale, care fac întregul proces de training mult mai simplu de înţeles şi aplicat de către şoferi.

“It brings about sustained improvements in monitoring and assessing drivers’ performance through identifying improvement areas and measuring the effect of training programs and materials. It also enables the intake of large numbers of drivers for training at the same time [and] enables drivers to take quick action to avoid the mistakes of others, which adds to the safety of passengers.

Realitatea virtuală se foloseşte din ce în ce mai mult în procesul de training al angajaţilor. Am văzut-o aplicată de către cei de la Walmart, care au ajuns la următorul nivel şi o folosesc şi în procesul de selecţie a viitorilor manageri de magazin. Alte companii precum grupul VAG, Audi sau chiar Qatar Airways.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.