oculus quest
31iul.

Top 5: Cele mai tari jocuri pentru Oculus Quest

Oculus Quest tocmai ce a fost lansat în această primăvară, iar acum venim cu un top 5 de jocuri pe care să îl testaţi pe cel mai nou headset de realitate virtuală.

Oculus Quest se laudă că nu are nevoie de un computer care să ruleze programele de realitate virtuală şi nici de cabluri care să transmită această informaţie, cum e cazul altor headseturi de realitate virtuală. Asta înseamnă o mai mare posibilitate de mişcare, mai ales datorită senzorilor care monitorizează toate mişcările utilizatorului.

Încă nu sunt foarte multe jocuri şi aplicaţii pentru Oculus Quest că pentru HTC Vive, spre exemplu, dar cei care achiziţionează acest headset nu duc lipsă de experienţe de realitate virtuală.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

E experienţa perfectă pentru fanii Star Wars care se văd puşi faţă în faţă cu nimeni altul decât Darth Vader. Acesta îşi ia rolul de mentor, îl învaţa pe utilizator să lupte cu light-saber-ul şi te introduce în explorarea şi utilizarea Forţei. Vader Immortal este doar prima parte a acestei serii care va mai include alte două episoade.

Space Pirate Trainer

Rămânem în zona spaţiului, însă de data aceasta utilizatorul împuşca chestii prin spaţiu. Însă jocul e mai incitant de atât pentru că poate încerca tot felul de arme, de la pistoale, arme cu laser, bombe sau pur şi simplu să arunci cu gloanţe. Mai mult, jocul e un shooter rapid, din care nu lipsesc, însă, scenele a la Matrix, în care gloanţele zboară în slow-motion pe lângă tine.

Angry Birds VR: Isle Of Pigs

Cine nu a jucat Angry Birds pe telefon? Jocul care a creat o adevărată isterie în urmă cu câţiva ani s-a întors acum şi în realitatea virtuală. Principiile sunt aceleaşi: catapultează păsări supărate înspre porci şi clădiri. Lucrurile sunt mai simple şi mai interesante acum pentru că te poţi plimba prin jurul clădirilor să alegi cel mai bun unghi şi chiar poţi opera eficient catapulta cu ajutorul controllerelor. Astfel, ai mai multe şanse de câştig şi faci şi un pic de strategie.

Superhot VR

E unul dintre cele mai apreciate jocuri de realitate virtuală – un shooter şi un combat într-o singură aplicaţie. Nu te lăsa păcălit de scenariul simplu în care figurile roşii şi agresive, dar fără fata, te ataca doar atunci când te mişti. Pe măsură ce jocul evoluează va trebui să înfrunţi din ce în ce mai mulţi, iar lucrurile astfel se complică. Deci, e nevoie de un pic de strategie şi de gândit înainte fiecare mişcare.

Beat Saber

Beat Saber a devenit preferatul tuturor celor care joacă sau testează realitatea virtuală. A avut peste un milion de descărcări, semn că jucătorii apreciază provocările pe care platforma le oferă. Practic, e un joc care testează coordonarea între mana şi ochi, pe ritmurile muzicii pe care o alegi. Echipa care a realizat Beat Saber anunţa că vin şi cu noi idei, cum ar fi mod 360, în care cuburile colorate vin din toate direcţiile înspre tine, şi o variantă fitness, pentru că deja aplicaţia şi-a găsit asemenea utilizări în sălile de realitate virtuală.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.