07iul.

Noul trend in petrecerile de burlaci: VR parties

Petrecerile de burlaci au ajuns la un nou nivel: VR parties. Băieţii, chiar şi fetele, aleg să se distreze altfel în era digitală şi ajung să înlocuiască momentele înecate în alcool sau nopţile petrecute în cluburile de striptease cu o formă de distracţie competitivă şi complet imersivă.

La Gateway VR Studio nu o dată am avut o gaşcă de prieteni care au ales să se distreze într-un party în VR şi să organizeze o adevărată competiţie în care cel mai mare punctaj câştiga, iar mirele nu trebuie să fie neapărat învingătorul serii. Pentru că avem şi jocuri multiplayer, burlacii veniţi la distracţie pot alege să lupte împreună împotriva invadatorilor în Raw Data, Cowbots VS Aliens sau QuiVR sau unii împotriva altora într-o partidă liniştită de Catan şi să rupă norma de adrenalină în Sprint Vector. Dacă nu vă sunt pe plac jocurile cu împuşcături şi invadatori, puteţi alege o experienţă de tip Escape Room, dintr-o serie întreagă de jocuri care vă pun mintea şi intuitivitatea la încercare, în jocuri precum Tales of Escape, Abode sau Nevrosa Escape.

VR parties

Petrecerile de burlaci sunt un trend care a ajuns de ceva ani şi în România, iar Bucureştiul e plin de oferte şi idei, iar pentru cei care sunt în căutare de ceva nou, VR parties sunt o idee inovatoare şi cu costuri mai mici, întregul studio putând fi închiriat de gaşcă de petrecăreţi. Mai mult, pentru că suntem în curtea Fabrica, distracţia nu trebuie să se mute mai departe, terasă şi restaurantul fiind aproape şi puteţi rezerva câte mese aveţi nevoie pentru a vă relaxa până vă vine rândul la joacă. Echipa de la Gateway VR Studio ştie ce jocuri să vă ţină în priză o seară întreagă, trebuie doar să întrebaţi, avem opţiuni pentru şoferii împătimiţi, fanii fotbalului, amatorii de împuşcături şi artiştii grupului, în caz că nu vreţi să fiţi cu toţii imersaţi în acelaşi joc multiplayer.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.