11ian.

VR News Pill 11 Jan 2018

HTC Vive nu sunt singurii care au lansat ceva nou la CES 2018 pentru că şi cei de la Lenovo au venit cu propriul lor headset. Tot din ştirile de la CES, aflăm că premiul pentru inovaţie l-a primit un start-up care lucrează la o nouă tehnologie pentru propriul lor head-set.

Looxid Labs au primit la CES premiul pentru inovaţie pentru headset-ul lor. Spre deosebire de alte căşti, cea a acestui start-up foloseşte un sistem care urmăreşte mişcările ochilor, monitorizează activitatea creierului şi dilatarea pupilelor.

În urmă cu câteva luni, Google ne oferise un demo pentru tehnologia WorldSense, iar acum cei de la Lenovo vin cu propriul lor headset. Lenovo Mirage Solo cu Daydream e un o cască independentă, fără senzori exteriori şi fire şi cu o baterie care ţine până la şapte ore, dezvoltată împreună cu Google.

Cei care doresc să înveţe de la cei mai buni au acum şansa să se antreneze cu Floyd Mayweather. Evident, în realitatea virtuală, prin intermediul unei aplicaţii disponibile în săli de fitness atent alese.

Dacă vreţi să trimiteţi o hologramă, fix ca în Star Wars, acum o puteţi face cu ajutorul unei noi aplicaţii. Momentan nu a fost lansată, dar cel mai probabil va fi disponibilă pe iOS, fiind dezvoltată folosind ARKit.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.