02iun.

Urmareste Campionatul Mondial de Fotbal in realitatea virtuala

Poţi urmări Campionatul Mondial de Fotbal in realitatea virtuala cu ajutorul celor de la BBC. După ce Jocurile Olimpice de Iarnă au fost disponibile în VR, acum vine rândul unui alt sport să ajungă în headseturile de realitate virtuală.

BBC experimentează cu tehnologia prin intermediul aplicaţiei BBC Sport VR – FIFA World Cup Russia 2018, care va fi disponibilă pentru download pentru Apple, Gear VR, Oculus Go şi Playstation VR. 33 de meciuri vor fi disponibile în timp real în realitatea virtuală, ceea ce va permite diferite puncte de urmărire ale partidei, o lojă privată sau chiar un loc în spatele porţii. În plus, cei care urmăresc vor avea parte de statistici live în timp ce partidă progresează şi pot vedea cele mai importante momente ale zilei sau chiar să vadă meciuri on demand, atunci când nu au loc alte întâlniri sportive. Pentru cele mai bune experienţe în VR, BBC recomandă un iOS 10 şi minim Android 5.  Televiziunea britanică va oferi şi celor care încă nu vor să experimenteze realitatea virtuală posibilitatea de a urmări meciurile în Ultra HD şi HDR, dar pentru un număr limitat de fani ai fotbalului pe sistemul primul venit, primul servit.

campionatul mondial de fotbal in realitatea virtuala

Transmiterea Campionatului Mondial de Fotbal in realitatea virtual e următorul nivel al tehnologiei în zona sportului, după ce am văzut ceva similar la Jocurile Olimpice de Iarnă. Fanii sporturilui s-au putut atunci bucura de competiţii live, highlight-urile zilei în VR şi reluări. Tehnologia a ajuns atât de departe încât până şi delegaţia de ski a SUA a început să se antreneze cu ajutorul VR-ului. Se pare că acelaşi lucru l-au făcut şi cei din naţionala de fotbal a Germaniei, care după ce în urmă cu patru ani a ieşit campioana se gândeşte să repete performanţă. Nemţii au apelat la STRIVR, aceeaşi companie pe care echipe din NBA, NFL sau NHL o folosesc pentru a-şi creşte performanţele cu training în VR.

Mai mult, fotbalul nu e singurul disponibil în realitatea virtuală, competiţii că wrestling-ul sau partidele din NBA fiind deja de ceva timp disponibile în 360 şi VR.

BBC oricum e printre canalele de televiziune care a îmbrăţişat această tehnologie: au lansat documentare în realitatea virtuală şi au venit inclusiv cu aplicaţii complementare pentru programele lor, aflate în realitatea augmentată.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.