the glitch mob
21iul.

The Glitch Mob, primul concert in realitatea virtuala

Trupele încep să adopte realitatea virtuală, iar The Glitch Mob au mers la următorul nivel cu un concert în realitatea virtuală. Evenimentul a avut loc la jumătatea lunii iulie pe platforma de VR Sansar. Fanii trupei au putut să îşi ia gratis bilete la eveniment dacă erau deja înregistraţi pe Sansar. În plus, a existat şi varianta de bilet VIP care includea un meet & greet în realitatea virtuală cu trupă, dar care avea nevoie şi de un cod special, altfel fanii ar fi trebuit să plătească uimitoarea suma de $9999999.

Conform anunţului, The Glitch Mob au cântat pentru o singură seară în toate oraşele din Sansar, au inclus vizualuri spectaculoase şi un set-up special.

Be there when the Mob plays every city in a single night în Sansar – complete with a custom set, breathtaking virtual pyrotechnics, and yes: zero gravity! Your chance to not only see them perform live, but to interact with them one-on-one în an out-of-this-world virtual venue that’s unlike anything you could expect from a real life tour.

Nu este pentru prima oară când The Glitch Mob experimentează cu realitatea virtuală. Anul trecut, trupa a lansat o experienţă în realitatea virtuală odată cu apariţia noului lor album, See Without Eyes. Aplicaţia pentru Oculus Rift şi  HTC Vive îi poartă pe utilizatori într-un acid trip intergalactic, o vizualizare psihedelică a noului album, lansată împreună cu un mix special de 20 de minute al materialului. În plus, utilizatorii puteau interacţiona atât unii cu alţii cât şi cu vizualurile din experienţă.

Nu este nici prima experienţă de acest gen care apare pe Sansar. Platforma de realitate virtuală a anunţat o colaborare cu labelul EDM Monstercat prin care lansează o serie de showuri live cu artişti de muzică electro.

Vedem că realitatea virtuală e prezentă din ce în ce mai des în zona muzicală: festivalul Coachella a folosit realitatea augmentată pentru a veni cu ceva extra pentru fanii prezenţi la evenimente, iar Eminem a venit chiar cu un documentar în realitatea virtuală, până şi Madonna a venit cu ceva similar la cel mai recent award show la care a fost prezenta.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.