eminem
24ian.

Urmareste-l pe Eminem in realitatea virtuala

Fanii rapperului îl pot urmări acum pe Eminem în realitatea virtuală, în cadrul unui film documentar care va fi lansat în curând. Marshall From Detroit e titlul peliculei de aproape jumătate de oră, pentru care a fost lansat deja un teaser trailer. Filmul îl urmăreşte pe Eminem în timpul unei plimbări noaptea, cu maşina prin oraşul său natal, Detroit. Pe timpul acesteia, rapperul se deschide, oferind un tur al oraşului în care a crescut plin cu poveşti şi reflecţii de viaţă.

Producţia a fost realizată de Felix & Paul Studios, reg Caleb Slainia îi aparţine lui, iar cel care îi este tovarăş de plimbare lui Slim Shady e Sway Calloway. Materialul video în 360 poate fi vizionat pe dispozitivile mobile compatibile cu realitatea virtuală sau cu headseturi precum Oculus Go şi Lenovo Mirage Solo, care au aplicaţii Youtube dedicate. Marshall From Detroit va fi lansat oficial în acest weekend la Sundance Film Festival, iar peste o lună va fi disponibil şi publicului larg, utilizatorilor de Oculus Go sau Rift VR.

Felix & Paul Studios nu sunt la primele experimente cu tehnologii de filmare şi editare, au mai lansat producţii în care au folosit stop-motion video şi time lapse recording, însă pentru Eminem şi-au dorit să vină cu ceva special, care să treacă mai departe de graniţa realităţii virtuale, să vină cu ceva aproape mistic.

eminem

“Our idea was to extend the blanket of intimacy offered by VR beyond the once-in-a-lifetime ride with Marshall and introduce you to a more mystic version of Detroit you could never see for yourself. We wanted to take the ‘reality’ out of VR and cook it down into something more unreal, but also truthful, a declarat regizorul Caleb Slain.

Nu e pentru prima oară când Eminem experimentează cu noile tehnologii, a făcut-o şi în vara lui 2018, când la show-ul sau de la Coachella a folosit realitatea augmentată. Prin intermediul unei aplicaţii, fanii care alegeau să urmărească concertul prin ecranul telefonului mobil au putut experimenta un conţinut special, gândit pentru anumite piese din setlist, ce proiectau imagini virtuale în realitatea actuală.

Realitatea virtuală începe să prindă aripi în industria entertainment-ului, am văzut filme şi documentare filmate în VR, până la aplicaţii lansate special pentru a completa unele producţii. În plus, studiourile de producţie aleg să îşi promoveze, mai nou, filmele cu ajutorul unor aplicaţii sau experienţe de realitate virtuală, tocmai pentru a le da fanilor ceva în plus sau pentru a-i convinge pe sceptici să urmărească nouă peliculă.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (2)
Billie Eilish, concert in realitatea virtuala pe Oculus Venues / august 24, 2019

[…] Eilish nu este singurul artist care apreciază realitatea virtuală. L-am văzut şi pe Eminem cum a lansat un documentar în VR, în care joacă rolul de ghid prin Detroit, iar în cadrul […]

Răspunde
Intra si descopera lumea Pink Floyd in realitatea augmentata / decembrie 23, 2019

[…] cu experienţe de AR la concertul pe care l-a avut la Coachella, pentru ca apoi să lanseze un documentar în realitatea virtuală, în care îi plimba pe fani prin Detroit-ul în care a […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.