suggestic ar
29dec.

Tine-te de dieta cu ajutorul unei aplicatii de AR

Realitatea augmentată nu e folosită doar pentru marketing sau entertainment, îşi găseşte şi utilitatea în lucruri simple. Pentru cei care au nevoie de ajutor să se ţină de dietă, acum au o aplicaţie de AR care să le facă viaţa mai uşoară – Suggestic AR.

Suggestic AR lucrează la un program experimental care să te ajute să alegi cele mai bune opţiuni pentru tine dacă eşti la regim/dietă şi iei masa în oraş- Suggestic Lenses.  E cu atât mai greu să iei deciziile potrivite când nu trebuie să numeri calorii sau când nu ştii dacă salata care îţi face cu ochiul se potriveşte cu regimul tău alimentar. Aşa cum spune şi titlul aplicaţiei, Suggestic Lenses se foloseşte de realitatea virtuală pentru a „citi” meniul de restaurant şi a-ţi oferi cea mai bună variantă pe care să o comanzi. Dacă vreuna dintre opţiunile din meniu este nepotrivită, un mare „X” va apărea peste, în timp ce restul vor primi note şi explicaţii sumplimentare de ce sunt cea mai bun alegere pentru tine. Fiecare dintre opţiuni primeşte note de la 1-10 şi vine şi cu câteva informaţii nutriţionale.

Însă Suggestic Lenses e încă în faza de dezvoltare, aşa că mai avem un pic până când putem lua decizii despre ce mâncăm cu ajutorul acestei aplicaţii. Chiar şi aşa, Suggestic AR vine cu alte informaţii utile pentru cei care se afla la o dietă sau un regim, precum reţete pentru peşte 20 de diete diferite, sugestii de meniuri pe care le puteţi încerca la peste 50 de restaurante din State, meal planners şi liste de cumpărături, dar şi posibilitatea de a ţine evidenţa caloriilor pe care le mâncaţi. Momentan, aplicaţia este disponibilă numai pentru cei cu dispozitive Apple, însă speram să vină şi la cei care au dispozitive Android, mai ales odată cu lansarea oficială a Suggestic Lenses, care vor aduce la viaţa meniurile din resturante.

Trendul în care tehnologia ne ajută şi ne face viaţa mai uşoară, fără a ne izola devine din ce în ce mai puternic. Am observat-o în primul rând prin intermediul programelor de VR Fitness, gândite pentru cei care au nevoie de un pic de motivaţie sau de o altfel de provocare pentru a se ţine de sală sau de sport.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.