vr fitness
29dec.

Incepe anul in forma! Programul de VR Fitness 2020

Nici nu se termină bine sărbătorile că încep rezoluţiile legate de mersul la sală, dat kilogramele în plus jos şi trăit mai sănătos. Cum sala nu e chiar favorita tuturor, noi venim cu programul de VR Fitness. Cum îi spune şi numele, e fitness în realitatea virtuală, unde efortul e real şi doar adversarul său provocarea vin din fata lentilelor de VR.

Blade and Sorcery e unul dintre jocurile favorite ale anului 2019, dar noi îl includem în această listă de VR Fitness pentru că pune muşchii în mişcare – fiecare armă pe care o utilizezi te obliga să o mânuieşti cu îndemânare, iar adversarii care te ataca din toate părţile te fac să te mişti, să sari, să te învârti – un de adevărat exerciţiu. Nu o să lucrezi intens fesierii, dar o să ai parte de un cardio serios.

Hot Squat e fix cum îi spune titlul şi e perfect pentru cei care vor să lucreze picioarele dar nu le ardă de presă. O să fii provocat constant să faci cât mai multe genuflexiuni. Jocului nu îi lipseşte motivarea, aşa că poţi renunţa la ideea unui antrenor personal care să ţipe la tine să mai faci încă două.

Pistol Whip e cea mai nouă adiţie în jocurile de tip shooter şi pare inspirat fix din John Wick. Faţă de alte shootere, aici totul se bazează pe muzică, fie că e vorba de duşmanii care te atacă, de gloanţele care vin spre tine şi felul în care trebuie să tragi. E excelent pentru cei care vor să îşi lucreze picioarele şi, în plus, odată ce începi să joci, nu te vei mai opri, aşa că a devenit rapid favoritul echipei de la studio.

Skyrim VR chiar a ajuns să fie folosit pentru slăbit, iar un jucător înrăit a reuşit să dea jos cinci kilograme plimbându-se prin lumea virtuală. Totuşi, pentru a ajunge la această performanţă, trebuie să accepţi toate provocările şi să ai setările de dificultate la maximum, altfel va fi doar o plimbare în parc din care nu te alegi decât cu adrenalina jocului.

Dacă mai ai nevoie de idei pentru VR Fitness sau motive pentru a fi convins să faci un abonament de genul, atunci citeşte şi articolele din anii anteriori (2018 si 2019) şi o să te convingi că un antrenament susţinut de realitatea virtuală e fix startul de care aveai nevoie în 2020.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Tine-te de dieta cu ajutorul unei aplicatii - Suggestic AR / decembrie 29, 2019

[…] a ne izola devine din ce în ce mai puternic. Am observat-o în primul rând prin intermediul programelor de VR Fitness, gândite pentru cei care au nevoie de un pic de motivaţie sau de o altfel de provocare pentru a […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.