steam next fest
13iun.

Descopera si testeaza cele mai noi jocuri in VR la Steam Next Fest

Steam, platforma unde sunt incarcate majoritatea jocurile de VR si nu numai, prezinta in urmatoarea perioada cele mai noi lansari in domeniu, discutii cu developerii si posibilitatea de a testa jocuri la Steam Next Fest.

Fanii realitatii virtuale au sansa de a descoperi ce jocuri noi vor aparea in urmatoarea perioada, ce mai pregatesc dezvoltatorii aplicatiilor care sunt disponibile, vor putea urmari livestreams si intra in conversatie chiar cu echipele care se ocupa de tot felul de aplicatii, totul pe parcursul catorva zile intre 16 – 22 iunie.

Printre jocurile despre care vom afla vesti la Steam Next Fest si care sunt printre cele mai asteptate de fanii jocurile din realitatea virtuala se numara si cele din topul de mai jos.

I Expect You To Die 2 – e un joc de tip puzzle care a strans deja fani ai pasionati de aventura si de aplicatii de tipul escape room. Suntem foarte curiosi sa vedem ce provocari noi vor aduce developerii, impreuna cu noi misiuni si puzzle-uri ingenioase.

Arcade Legend – este un simulator arcade si RPG management. Intri in pielea unui manager care trebuie sa aduca sala de jocuri intr-o stare buna, sa aduca noi jocuri si sa ii ofere o fata si un layout nou.  Pe masura ce jocul evalueaza, la fel si reputatia salii de jocuri, iar asta aduce cu sine jocuri mai  noi si mai moderne.

Into the Darkness VR – e un joc care de aventura care se bazeaza pe fizica mecanica. Intr-un viitor nu prea indepartat, oamenii incearca sa obtina nemurirea tranferandu-si mintea masinariilor, iar rolul jucatorului e sa rezolve tot felul de puzzle-uri pentru a descoperi secretele din spatele unor mistere complicate.

Cave Digger 2: Dig Harder – este o aventura in realitatea virtuala pentru unul pana la 4 jucatori, care are loc intr-o lume alternativa, de tip Vestul Salbatic dieselpunk. Fiecare jucator e responsabil pentru excavatiile de pe muntele pe care l-a cucerit, insa, la fel ca in Game of Thrones, Nordul e rece si plin de secrete.

In ultima perioada s-au mai anuntat tot felul de jocuri, inclusiv Facebook a avut propriul sau stream despre ce noutati pregateste pentru Oculus Quest, iar printre acestea se numara clasicul Resident Evil, care a avut parte de o versiune care s-a vandut foarte bine pe PSVR – respectiv Biohazard. Un alt joc clasic care a avut parte de o primire entuziasmata si vanzari foarte bune a fost Half Life: Alyx , care a fost gandit inca de la inceput drept aplicatie pentru VR si asta s-a simtit in felul in care se joaca.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.