ragnarock
12iul.

Lupta in battle-uri muzicale alaturi de vikingi in Ragnarock

Jocurile VR în ritmurile muzicii au prins la public, aşa că acum chiar avem de unde alege. Francezii de la WanadevStudio vin cu propria lor aplicaţie în care utitilizatorii se luptă în battle-uri muzicale alături de vikingi în Ragnarock.

Ce face jocul Ragnarock diferit de ultra-popularul Beat Saber sau Pistol Whip e provocarea – jucătorii sunt puşi într-o competiţie pentru a fi cel mai rapid alături de alţi şase concurenţi, iar cel care are cele mai bune skills ajunge cel mai repede la destinaţie. Jucătorul se afla în poziţia de a comanda o navă vikinga, dar în loc să folosească vâslele sau cârma pentru a avansa, o manevrează cu ajutorul a doua ciocane mari care trebuie să lovească în tobe, pe ritmuri vikinge şi celtice. Cu cât baţi mai bine la tobe, cu atât ajungi mai rapid la destinaţie.

Ragnarock a fost anunţat încă de anul trecut şi a avut o serie de updates precum Alfheim, Nidavellir şi Asgard, care au adăugat noi medii şi piese, iar odată cu lansarea oficială developerii au confirmat că vor include şi mai mult conţinut şi posibilităţi de joacă în aplicaţie. Ragnarock oferă posibilitatea de a juca solo, împotriva propriei tale fantome, dar noi recomandăm mulţi player – fie într-o cursă privată, alături de prieteni, fie într-un medium public. Pentru cei care vor şi altceva în afară de ritmuri vikinge, jocul oferă posibilitatea, în single player, de a încărca piese din propria librărie de sunete, ceea ce ar putea face lucrurile foarte interesante ca ritm şi vizual.

Jocurile de acest tip au devenit super populare – Beat Saber este, de departe, cel care are cele mai multe vânzări şi a fost copiat ca idee de multe alte aplicaţii precum Pistol Whip, Supernatural, Synth Riders sau OhShape. Multe dintre ele sunt disponibile şi pe Oculus Quest, iar Raganarock nu va faced excepţie.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.