beat saber
20mart.

Beat Saber a vandut peste un milion de copii

Beat Saber devine rapid unul dintre cele mai populare jocuri de realitate virtuală. Beat Games, producătorii cehi ai jocului anunţa ca Beat Saber a vândut peste un milion de copii.

Nici nu ne miră, pentru ca Beat Saber reprezintă tot ceea ce ar trebui să aibă o experienţă de realitate virtuală: e complet imersiv, îţi provoacă creierul pentru că trebuie să ai mereu coordonarea ochi-mâini şi, în plus, e costumizabil, având la dispoziţie mai multe pachete de piese pe ritmul cărora să strângi cel mai mare punctaj.

CEO-ul Beat Games, Jaroslav Beck a anunţat vestea, adăugând că se aştepta ca jocul să strângă undeva la 150 de mii de copii vândute înainte de lansarea oficială, un număr mult mai mare decât ceea ce echipa spera înainte de apariţie. Mai mult, şi jucătorii din piaţa i-au spus că aşteptările sale sunt prea mari. Se pare însă că s-au înşelat pentru ca Beat Saber s-a descurcat foarte bine.

What happened, nobody could have ever predicted. Even guys from the industry who we spoke with [including advisers and long-time industry professionals] told us we’re freaks if you think we can get this number,” said Beck.

Mai mult, e cu atât mai interesant cu cât ei nu au investit în PR, Beat Saber a prins de la sine cum, de altfel, s-ar întâmpla cu orice experienţă de calitate, ce răspunde tuturor cerinţelor unor jucători: să fie amuzant, să te provoace să joci mai mult şi să fie potrivit pentru orice vârstă şi pentru orice public – fie el jucător înrăit sau ocazional.

Beat Games a confirmat pentru site-ul Road to VR că cifra de un milion de copii include doar ceea ce s-a vândut către consumatorii obişnuiţi şi nu către centrele de realitate virtuală. Beat Saber e în continuare disponibil pentru platformele  Oculus Rift, HTC Vive şi PSVR, iar recent a mai primit un update contra cost cu un nou pachet de piese. Nu e deloc suprinzator acest număr, dacă e să ne uităm şi la ce au votat utilizatorii de realitate virtuală: în cadrul topului realizat de Steam pe 2018, Beat Saber e pe locul 3 în locul preferinţelor jucătorilor, în timp ce platforma pentru PSVR anunţa că experienţa e pe poziţia a două în topul celor mai descărcate jocuri, după Job Simulator.

Dacă nu aţi încercat încă Beat Saber vă invităm la o sesiune la studio, tot ce trebuie să faceţi e o rezervare. Merită să vă puneţi coordonarea la un test, mai ales că jocul a fost folosit inclusiv că modalitate de a da jos kilogramele

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (3)
Top 8 industrii care folosesc realitatea virtuala si realitatea augmentata / aprilie 25, 2019

[…] experienţe tari, adrenalină şi o competiţie intensă. Cel mai bun exemplu în acest caz e chiar Beat Saber, de departe una dintre cele mai apreciate experienţe de […]

Răspunde
Lupta in battle-uri muzicale alaturi de vikingi in Ragnarock / iulie 12, 2021

[…] face jocul Ragnarock diferit de ultra-popularul Beat Saber sau Pistol Whip e provocarea – jucătorii sunt puşi într-o competiţie pentru a fi cel mai […]

Răspunde
Inca 2 jocuri de realitatea virtuala ating pragul de un milion de unitati vandute / iulie 30, 2021

[…] să se vândă în peste un milion de unităţi şi încă e în topul preferinţelor – Beat Saber.  Aplicaţia care îmbina ritmurile muzicii cu coordonarea şi rapiditatea în răspuns vinde […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.