21iun.

Loc de joaca pentru copii: experimenteaza realitatea virtuala

Copiii se plictisesc repede şi au mereu nevoie de ceva nou care să le stârnească atenţia, dar care să îi înveţe şi skill-uri folositoare. Cea mai bună variantă e să îi aduceţi într-un loc de joaca indoor, gândit atât pentru entertainment, dar şi pentru învăţare.

Gateway VR Studio vine cu răspunsul la întrebarea: Unde mergem şi ce facem cu copilul? Cea mai bună variantă care îmbina şi dorinţa copilului de a se distra, dar şi cea a părinţilor de a se vedea cu prietenii sau pur şi simplu de a petrece câteva momente liniştite este o oră de joacă în realitatea virtuală. Copiii intră într-o lume fascinantă, în care se pot distra cu o mulţime de jocuri: de la Job Simulator, în care iau rolul de bucătar sau contabil, până la plimbări prin apele oceanelor, pe Everest sau chiar trasul cu arcul după orci. Studioul nostru le oferă posibilitatea de a experimenta o mulţime de lumi diferite cu cea mai nouă tehnologie a momentului, într-un mediu sigur. Cei mici vor fi imersaţi complet în poveştile pe care aleg să le joace, iar entuziasmul lor îi va face greu de smuls din lumea realităţii virtuale.

loc de joaca copii

Datorită poziţionării nostre în cadrul clubului Fabrica, cât timp copiii descoperă noi lumi virtuale, părinţii pot petrece momente relaxante pe terasă, la o bere sau o pizză. Avem disponibile 4 staţii de joacă, ceea ce înseamnă că cei mici se pot distra alături de prieteni, iar pentru cei care vor să petreacă şi mai mult timp în VR se poate închiria studioul pentru mai multe ore. Mai mult, oferim posibilitatea organizării de petreceri aniversare sau onomastice la studio, entertainmentul şi gustările nefiind deloc departe unele de altele.

În plus, Gateway VR Studio nu e doar un loc de joaca ci şi unul de învăţare. Pentru copii am dat startul programului Reach VR, prin intermediul căruia cei mici se familiarizează cu materii precum istorie, geografie sau fizica alături de un profesor vorbitor de limba engleză. Programul foloseşte realitatea virtuală pentru a demonstra concepte, idei, a ilustra lucruri şi lumi noi într-o formă interactivă, mult mai uşor de înţeles şi conceptualizat de către cei mici. Dacă v-am convins, tot ce trebuie să faceţi e să ne contactaţi, pe mail sau la telefon, echipa noastră fiind gata să vă ofere cele mai bune soluţii pentru a petrece timp de calitate în familie.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.