realitatea virtuala in doi
09feb.

Jocuri in realitatea virtuala in doi, de Valentine’s Day

Dacă te-a prins ideea noastră de a veni de Ziua Îndrăgostiţilor la Gateway VR Studio, atunci îţi oferim şi o listă de jocuri în realitatea virtuala in doi.

O întâlnire de Valentine’s Day care înseamnă o sesiune de joacă în realitatea virtuală in doi e o idee ieşită din banal şi chiar îţi va aduce bile albe la capitolul imaginaţie. Aşa că dacă tot v-aţi decis să veniţi să încercaţi o nouă tehnologie sau sunteţi deja familiarizaţi cu ea, vă recomandăm câteva experienţe numai bune de jucat în doi.

Raw Data: Cuplul care împuşca împreună extrarestri şi maşinării robotizate, rămâne împreună. Dacă vă uniţi forţele, cu siguranţă veţi reuşi să încheiaţi cu succes misiunea din Raw Dată: furaţi datele sensibile şi importante, pentru ca apoi să fugiţi din sediul maleficei corporaţii Eden, luptând cu toate armele din dotare împotriva maşinăriilor, roboţilor şi altor creaturi care vor să vă oprească. Recomandat mai ales cuplurilor pasionate de SF!

Elven Assassin: Va place să trageţi cu arcul? Filmul vostru preferat e Lord of The Rings, pentru oricare alte motive decât Legolas? Atunci jocul acesta e pentru voi. Trageţi cu arcul şi luptaţi împotriva hoardelor de orci care va ataca cetatea.

realitatea virtuala in doi

QuiVR: E un joc din aceeaşi serie a trasului cu arcul în duşmanii care nu par să se mai termine. Punctele bonus vin de la faptul că e genul de joc in realitatea virtuala in doi după care o să aveţi nevoie de o bere romantică la cât efort aţi depus.

Arizona Sunshine: E un shooter tipic, dacă nu ţi-e frică de zombies. Dacă îţi e, ai grijă cum şi cât tragi în ei, să nu rămâi fără muniţie, moment în care va trebui să te bazezi pe al tău partener. Jocul devine din ce în ce mai dinamic pe măsură ce vă apropiaţi de final, iar hoardele de zombies par să se multiplice exponenţial cu secundele rămase până la momentul final. Recomandat cuplurilor fane ale filmelor de groază şi care au zis mereu că s-ar descurca de minune într-o zombie invasion.

Creed: Nu e deloc un joc romantic, e chiar cu sânge pe pereţi. Aşa cum îi spune şi titlul e inspirat din adversarul aproape etern al lui Rocky. Creed va aduce în ringul de box, în care cel mai bine plasat pumn şi cele mai tari combinaţii fac diferenţa. Dacă nu îţi place să dai cu aspiratorul, îţi recomandăm să nu faci un pariu cu cine va câştiga partidă din realitatea virtuală, rezultatele sunt mereu surprinzătoare!

realitatea virtuala in doi

Rush: Vrei să zbori? Faceţi un concurs cu cine ajunge primul la destinaţie? Atunci încercaţi jocul ăsta, care va pune într-un wingsuit, iar voi zburaţi prin tot felul de locuri, de la canioane adânci, unde trebuie să evitaţi stâncile care se prăvălesc, până la zone atât de înguste încât e un noroc că reuşeşti să treci cu bine.

Evident, dacă nu sunteţi genul care să vrea atâta adrenalină de realitate virtuală, puteţi încerca una dintre experienţele de tip escape room sau unele mai culturale, însă în mod separat. Fiecare dintre aceste jocuri are un mod single şi multiplayer, dar aveţi la dispoziţie şi o mulţime de experienţe pe care le puteţi încerca solo. Iar timp e suficient, pentru că orice cuplu care face vine la joacă până la finalul lunii, pentru o oră, primeşte încă 30 de minute de la noi.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.