valentine's day
28ian.

Idei de Valentine’s Day – joaca in realitatea virtuala

Intrăm în luna dragostei, când fie că eşti adeptul tradiţiilor importate de Valentine’s Day, fie al Dragobetelui neaoş, tot trebuie să ai idei pentru un date sau un mic cadou pentru acea persoană specială din viaţa ta.  La Gateway VR Studio noi avem cea mai bună idee de Valentine’s Day – joacă în realitatea virtuală.

Internetul, la prima căutare, îţi va spune că nu e cea mai bună idee să duci o fată la joacă în VR la prima sau la a mia întâlnire dacă nu e un gamer înfocat. Noi nu suntem de acord, pentru că fetele sunt printre cele mai tari şi înfocate slayere de zombies din câte am văzut la studio şi ar pune mulţi băieţi la colţul ruşinii cu scorurile lor.

Joacă în realitatea virtuală e o idee nouă, amuzantă, care vă poate aduce puncte în plus la capitolul imaginaţie, mai ales dacă sunteţi în pană de idei care să vă scoată din rutină masa în oraş, film şi plimbare. Chiar dacă partenerul nu e cel mai prieten cu tehnologia sau nu e un gamer hard-core nu înseamnă că nu îi puteţi oferi măcar o oră în care să descopere lucruri noi. Realitatea virtuală nu înseamnă doar jocuri, înseamnă şi experienţe complet imersive, distractive sau chiar culturale, pentru cei care vor să îşi petreacă timpul aflând lucruri noi. Du-o în afundul mărilor, să se plimbe printre balene sau pune-i curajul la încercare cu Richie’s Plank, experimentaţi împreună lumea lui Van Gogh sau plimbaţi-vă printre stele.

Valentine's Day

Dacă sunteţi un cuplu căruia îi place competiţia, puteţi să încercaţi una dintre experienţele noastre multiplayer, de la împuşcat zombies şi extratereştri până la tras cu arcul după orci. Sau, pentru ceva mai paşnic, încercaţi să vedeţi cine are cel mai bun ritm şi paşi de dans cu unul dintre cele mai apreciate jocuri de realitate virtuală ale momentului, Beat Saber. Punem pariu că până şi cei mai certaţi cu muzica îşi vor pune ambiţia la încercare să îşi întreacă partenerul la punctaj. Cine pierde, face curat acasă!

La noi joacă e în VR, dar americanii au ajuns la următorul nivel deja, pentru că unii realizează deja întâlniri în realitatea virtuală, unde nu trebuie decât să ajungi la studiu, de restul se ocupă ei: întâlniri în epoca medievală, pe fundul oceanelor sau în Egiptul Antic, special pentru cei care n-au bugete uriaşe pentru un date de impresie. Alţii au trecut la următorul nivel şi după o întâlnire în realitatea virtuală, a urmat şi cererea în căsătorie.

VR Blind Date in Outer Space

John and Shelby are set up on a blind date that takes place in a virtual reality world set in outer space.

Publicată de Virtually Dating pe Marţi, 29 august 2017

O experienţă în realitatea virtuală e un cadou perfect de Valentine’s Day sau de Dragobete pentru că e „altceva”: e distractivă, competitiva şi potrivită pentru orice tip de personalitate, avem ceva pentru fiecare jucător şi explorator de lumi virtuale. Ca să vă cuplurilor originale o mână de ajutor în plus, am venit şi cu un pachet special pentru îndrăgostiţi: cine vine în perioada 1 -28 februarie la o oră joacă în realitatea virtuală primeşte de la noi 30 de minute în plus în VR. Sau, dacă sunteţi deja fani ai experienţelor în VR, încercaţi oferta 2+1 la achiziţia voucherelor. Astfel, puteţi să veniţi din nou să vă distraţi sau îl să faceţi cadou unui prieten singur. Detalii despre preţurile orelor de joacă găsiţi aici, iar dacă vreţi deja să puneţi planul pe hârtie, AICI se pot face rezervări.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Jocuri in realitatea virtuala in doi, de Valentine's Day / februarie 9, 2019

[…] Evident, dacă nu sunteţi genul care să vrea atâta adrenalină de realitate virtuală, puteţi încerca una dintre experienţele de tip escape room sau unele mai culturale, însă în mod separat. Fiecare dintre aceste jocuri are un mod single şi multiplayer, dar aveţi la dispoziţie şi o mulţime de experienţe pe care le puteţi încerca solo. Iar timp e suficient, pentru că orice cuplu care face vine la joacă până la finalul lunii, pentru o oră, primeşte încă 30 de minute de la noi. […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.