iarna vr
12dec.

Ce jucam iarna in realitatea virtuala?

A venit iarna, e sezonul friguros şi e cazul să avem şi nişte jocuri tematice. Fie că e vorba de bătăi cu bulgări, fie ne plimbăm cu sania lui Moş Crăciun, realitatea virtuală are soluţii pentru orice fan al anotimpului rece care îşi doreşte să se joace şi ceva în VR.

Merry  Snowballs – Prima opţiune este, evident, o bătaie cu bulgări. Poate pe la noi încă nu a dat o zăpadă serioasă care să ne permită asta în realitatea imediată, dar nu înseamnă că nu putem încerca în realitatea virtuală. Plus, nu îţi mai îngheaţă mâinile, nasul, iar dacă eşti atacat, nu te întorci acasă cu hainele ude. Fereşte-te, aruncă bulgării înspre atacatori şi parează orice posibilitate de a fi atins, totul în acest joc fun şi fără gheaţă.

I Hate Santa – Nu îţi place Moşul? Ai ceva personal cu Moş Crăciun că nu ţi-a adus ce îţi doreai? Acum a venit şi rândul tău, că nu eşti singurul care are ceva împotriva venirii Moşului în acest joc. Ai la dispoziţie un tun care trage cu bulgări şi o mulţime de „duşmani” de înfruntat, aşa că trebuie să ai grijă să te şi fereşti. Ca la orice joc, cu fiecare partidă mai primeşti ceva armament în plus, iar la final vei afla şi ce mare secret ascunde bătrânul care aduce cadouri iarna.

Santa Sling – La polul opus avem un joc dedicat celor care îşi doresc să vadă cum e să fii în locul Moşului şi să împarţi cadouri tuturor. Urcă-te în Santa’s Sling şi oferă-le cadouri celor mici – dar trebuie să ai îndemânarea la tine, căci tragi cu praştia cadourile şi e bine să ratezi – laşi un copil fără cadou. Primeşti puncte în plus dacă reuşeşti să trimiţi darul prin o serie de inele înainte de a-şi atinge ţinta finală – coşul de fum!

Christmas Massacre – Nu te-ai săturat de bulgareala? Atunci ce zici să lupţi împotriva oamenilor de zăpadă transformaţi în zombie? Un fel de Arizona Sunshine în care ai înlocuit arma cu gloanţe cu pomul de Crăciun şi hoardele de morţi vii cu alţii care au ochi de cărbune şi morcov în loc de nas. Or părea drăguţi, dar nu se vor lăsa prea uşor – distruge-i folosind ornamente de pom şi bulgări de zăpadă, fă totul pentru a rămâne în viaţă.

În plus, dacă îţi plac jocurile de tip escape room, acum poţi juca rolul salvatorului. Ajută-l pe Moş Crăciun să îşi găsească drumul spre casă şi să reuşească să ducă la timp cadouri tuturor copiilor într-o experienţă ARVI VR.

Dacă mai ai nevoie de alte idei de jocuri de sezon, aici găseşti şi lista de anul trecut. Noi vă invităm la studio pentru o porţie sănătoasă de joacă, fie că veniţi singuri sau instotiti de gască. Tot ce trebuie să faceţi e o rezervare, iar echipa Gateway VR Studio va sta la dispoziţie cu sfaturi, tips& tricks şi poate nişte cheats pentru a avea parte de cea mai tare experienţă de realitate virtuală.

 

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.