golf
17iun.

Realitatea virtuala a ajuns pe terenul de golf

După ce mai multe sporturi au început să folosească această tehnologie, acum realitatea virtuală a ajuns pe terenul de golf. Odată cu Open-ul din Statelele Unite, una dintre cele mai importante competiţii de gen din lume, realitatea virtuală ajunge la fanii sportului „verde”. United States Golf Association a lansat versiuni noi ale aplicaţiilor sale mobile, ce acum includ şi experienţe de realitate virtuală şi realitate augmentată.

Odată cu aceste noi aplicaţii, fanii vor avea acces la conţinut 360 gândit să îi facă să se simtă de parcă ar fi pe terenul de la Pebble Beach, dar şi în culisele turnelui. Mai mult, aplicaţia de realitate augmentată le oferă doritorilor  posibilitatea de a se poza cu trofeul de la UŞ Open, în timp ce o cabină foto virtuală le permite să facă selfieuri cu peisajul superb de la Pebble Beach.

Dezvoltatorii s-au gândit şi la cei care au fost prezenţi la turneul de golf ce se încheie în curând, pentru că aplicaţia le oferă posibilitatea de a se orienta în spaţiu pe terenul de golf în timpul partidelor. Pentru cei care vor să vadă mai bine loviturile de pe iarbă, aplicaţia de realitate augmentată le oferă posibilitatea de revedea partidele care s-au desfăşurat la unele dintre cele 19 găuri de pe teren, în mod live şi tridimensional, vor putea să revadă anumite lovituri, cum s-au descurcat anumiţi jucători şi chiar să retrăiască jocuri din anii anteriori.

golf

Asociată Americană de Golf a semnat un parteneriat cu Cisco, alături de care au venit cu ideea de a le oferi mult mai mult fanilor acestui sport nobil, inclusiv posibilitatea de a vedea conţinut on-demand fie de la UŞ Open, de la campionatele pentru femei, seniori sau amatori, precum şi momente importante de la turneele anterioare.

Golful nu este singurul sport care s-a gândit că realitatea virtuală e o metodă bună de a-şi ţine fanii aproape. Datorită acestei tehnologii, fanii baschetului au cele mai importante momente din NBA în VR, la fel şi cei care preferă hocheiul sau luptele de la WWE. Mai mult, în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă Pyeong Chang, momente importante din sport au fost disponibile în realitatea virtuală. În plus, am descoperit că până şi sportivii se antrenează în realitatea virtuală, fie că e vorba de golf sau de schi.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.