NHL
31ian.

NHL ajunge in realitatea virtuala

NHL, Liga Naţională de Hockey americană, e cea mai nouă prezenta în realitatea virtuală. După ce am putut să vedem meciuri de wrestling în VR sau faze din NBA în 360, acum avem şi hockey. Ligile sportive încep să înţeleagă că e un bun tool de marketing şi fân retention să le ofere meciuri întregi sau fazele importante dintr-o partidă în realitatea virtuală, mai ales că la unele dintre acestea biletele sunt foarte scumpe sau limitate ca număr.

Fazele din partida All Star Game sunt acum disponibile prin intermediul aplicaţiei Next VR, disponibilă pe toate platformele importante de VR şi care include mai multe sporturi. Next VR aduce fanilor sportului conţinut live action pentru orice fel de headset VR, imagini capturate stereoscopic la 180 de grade şi la un rate de 60 fps, iar acum meciul All Star este disponibil gratuit pentru fanii hockey-ului.

nhl

Se anunţă că mai departe va exista şi altfel de conţinut VR de la meciurile din NHL, cele mai importante momente ale partidei, spre exemplu, pentru a-i face pe fani să se simtă ca şi cum ar fi în tribune. Momentan, însă, nu sunt discuţii care să aducă meciuri întregi în realitatea virtuală sau on-demand. Pentru pasionaţii de sport, Next VR oferă conţinut din wrestling, box, fotbal şi NBA, dar chiar şi aşa încă nu are o creştere explozivă. Realitatea virtuală abia acum începe să îşi găsească drumul spre consumatorii casnici, care nu şi-au putut permite un device VR sau au fost retincenti la ceea ce pot face cu un asemenea headset acasă, în afară de jocuri. Există o plajă din ce în ce mai extinsă de aplicaţii, inclusiv filme şi documentare de calitate, produse special pentru tehnologia VR.

Avem documentare produse de BBC, filme care au ajuns la Sundance şi vedete că Eminem care s-au gândit să vină cu un conţinut de realitate virtuală pentru fanii săi. Sporturile fac şi ele paşi mici în această direcţie, cum a fost cazul celor mai importante momente de la Olimpiada de iarnă de anul trecut, care au fost disponibile în realitatea virtuală.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Realitatea virtuala a ajuns si pe terenul de golf odata cu U.S. Open / iunie 17, 2019

[…] acestei tehnologii, fanii baschetului au cele mai importante momente din NBA în VR, la fel şi cei care preferă hocheiul sau luptele de la WWE. Mai mult, în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă Pyeong Chang, momente […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.