colinda de craciun
29dec.

Intra in Colinda de Craciun in realitatea virtuala

Cu toţii ştim de poveştile lui Charles Dickens, iar acum putem intra în Colinda de Craciun în realitatea virtuală. Istorioară despre noapte terifiantă pe care o petrece Ebenezer Scrooge înainte de Crăciun, când se întâlneşte cu fantomele trecutului, prezentului şi viitorului ia o turnură şi mai dark în experienţa Chained: A Victorian Nightmare.

Chiar dacă sărbătorile de Crăciun au trecut, asta nu înseamnă că nu putem încerca această experienţă în realitatea virtuală. Trailerul ne oferă o vagă idee despre ce poate însemna Chained: A Victorian Nightmare – are o versiune scary a colindului Silent Night şi o introducere în poveste care ne dă fiori încă de la început. E clar că aceasta Colinda de Craciun nu e deloc destinată celor care stau rău cu inima sau sunt impresionabili. Mai mult, experienţă e clasată că „immersive VR theatre”, aşa că vă puteţi doar bucura de ea, dacă acesta e termenul corect, şi nu aveţi parte de multă interacţiune său control, cum se întâmplă într-un joc, spre exemplu. Oricum, spre deosebire de poveste, aici voi sunteţi personajul principal şi e cazul să urmaţi instrucţiunile creatorilor:

It’s time to disbelieve your senses. Sit back and prepare to confront your past, present and future, în this bone-chilling journey of self-discovery.”

Chained: A Victorian Nightmare merită inclusă în lista de experienţe care vă vor face părul maciucă, noi deja am făcut un asemenea top cu ocazia Halloween. Aceasta aplicaţie nu e un joc, dar merită încercată măcar pentru a vă testa reacţiile, iar dacă vă simţiţi suficient de curajoşi puteţi trece la următorul nivel şi testa experienţa gândită pentru lansarea filmului The Nun. Dacă vă place ideea de a urmări experienţe în realitatea virtuală şi nu v-a speriat Chained: A Victorian Nightmare, atunci puteţi să vă bucuraţi de VR Cinema. Urmăriţi filme în realitatea virtuală, există o paletă largă de genuri de filme disponibile – de la documentare până la pelicule pentru copii.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.