jocuri scary
16oct.

Top jocuri scary in realitatea virtuala de incercat de Halloween

Chiar dacă nu sărbătorim Halloween aşa cum trebuie, asta nu înseamnă că nu putem încerca o serie de jocuri scary în realitatea virtuală.

Five Nights at Freddy’s a primit aproape numai reviewuri bune de la cei care l-au încercat şi e considerat unul dintre cele mai bune jocuri scary de realitatea virtuală la momentul actual.  În Five Nights at Freddy’s intri în rolul unui paznic de noapte într-un arcade cu animatronice. Scopul tău principal este să rezişti până la venirea dimineţii, când ţi se termina tura. Nu trebuie să rămâi fără energie şi nici nu trebuie să cedezi în fata animatronicelor care se apropie încet şi sigur de tine.

Hellsplit Arena e un joc de supravieţuire într-o lume medievală plină de zombie şi alţi „morţi vii”. Nu e deloc recomandat celor care nu au stomacul tare: tăieri, înjunghieri, lovituri cu obiecte contondente, toate într-o luptă pentru supravieţuire în care mai şi tresari la fiecare colţ, când mai apare vreun atacator sculat din morţi.

Richie’s Plank e o experienţă cu adrenalină pentru oricine o încearcă, mai ales dacă nu stă bine la vederea înălţimilor. Pentru cei care vor să îşi testeze în plus curajul e suficient să intre în Nightmare mode, să dea de nişte păianjeni, clovni luaţi din filmele de groază şi multe alte elemente care să te facă să scoţi casca de pe ochi.

Face Your Fears e genul de joc care te pune fata în faţă cu toate acele lucruri pe care le vezi în filme. Te-ai uitat vreodată la un horror şi ai zis „Pe bune, de ce ai face asta, e clar o capcană!” Ei, atunci încearcă să vezi dacă ai reacţiona diferit şi câte ţipete scoţi pe minut de joc în Face your Fears. Zombii nu te sperie, dar un gândac te face să sari în sus? Testează-ţi limitele!

Dead Effect 2 e un shooter, dar asta nu îl face mai puţin scary, pentru că are suficiente scene de gore, în care trebuie să tai capetele duşmanilor, iar sângele curge în valuri. Pe măsură ce învingi tot felul de duşmani, care mai de care mai înfricoşători, colecţionezi arme şi le upgradezi, îţi upgradezi şi corpul cu o serie de implanturi, totul pentru a recâştiga o navă infestată de monştri.

Dacă mai vrei şi alte sugestii de jocuri scary, care să îţi facă părul măciucă de Halloween, intră şi aici. În caz că te simţi suficient de curajos, te aşteptam la studio pentru o sesiune de ţipete, tot ce trebuie să faci e o rezervare şi să nu uiţi să îţi aduci curajul cu tine.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (1)
Intra in Colinda de Craciun in realitatea virtuala cu o experienta scary! / decembrie 29, 2019

[…] inclusă în lista de experienţe care vă vor face părul maciucă, noi deja am făcut un asemenea top cu ocazia Halloween. Aceasta aplicaţie nu e un joc, dar merită încercată măcar pentru a vă testa reacţiile, iar […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.