beat saber
17oct.

Beat Saber, in topul celor mai tari jocuri de pe Steam

Beat Saber, jocul în care lupţi împotriva ritmului mişcându-te odată cu el, a ajuns pe primele locuri în clasamentul realizat de Steam. Încă de la apariţie Beat Saber a fost un joc popular şi succesul sau e cu atât mai tare cu cât platforma de gaming e încă în Early Access, adică nu se afla la varianta finală, iar programatorii lucrează în continuare la ea.

Beat Saber a ajuns pe locul 7 în topul celor mai bine primite jocuri de pe Steam. Încă de la apariţia sa, în luna mai, a avut un procent de 99, utilizatorii fiind super incantatati de luptă muzicală. Evident, după o vreme au apărut şi review-urile negative, iar jocul a mai picat în clasament, pentru că Steam ia în considerare diferenţa dintre review-urile negative şi cele pozitive.  După succesul iniţial, procentul a scăzut la 98, în clasament cu doar alte 19 jocuri care au acest procentaj, însă s-a ţinut tare pe locul 13 şi a urcat încet şi sigur până pe 7, unde îl regăsim astăzi. Aceeaşi formă de a clasa aplicaţiile îl va urca pe Beat Saber pe locul al şaselea. Pentru a ajunge pe această poziţie, Beat Saber va avea însă nevoie de timp, căci trebuie să îşi depăşească adversarul, jocul A Hat în Time, lansat în 2017 şi care are 7689 de aprecieri.

Unde mai punem că pe Oculus Store, jocul este printre cele mai bune şi cu cele mai multe aprecieri cu un scor de 4.8 din 5.  În plus, dezvoltatorii lucrează şi la varianta pentru PSVR, care va fi lansată cândva anul acesta. Beat Saber se afla încă în faza Early Access, iar developerul Beat Games încă îi mai adăugă conţinut precum track-uri oficiale, un editor pentru piese şi chiar versiunea pentru multiplayer.

Beat Saber e unul dintre cele mai tari jocuri de la Gateway VR Studio şi deja cei care l-au încercat au descoperit că ajută şi la slăbit, nu doar la coordonarea maini-ochi, aşa că vă aşteptăm la o super experienţă, trebuie doar să faceţi o rezervare.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.