15mai

Joaca Beat Saber ca sa slabesti

După ce am văzut că Skyrim VR ajută la pierderea kilogramelor, acum o cercetare arată că poţi juca Beat Saber ca sa slabesti. Noutatea vine în urma unui studiu care compară numărul de calorii arse jucând Beat Saber cu cel dintr-o partidă de tenis.

Dacă nu ştiaţi, există un Institut de realitate virtuală pentru sănătate şi sport, iar acesta a realizat recent un studiu despre impactul pe care jocul de Beat Saber îl are asupra corpului nostru. Nu ne surprinde deloc rezultatul acestui studiu, dacă e să luăm în considerare toate mişcările de evitare, tăieri, împungeri sau aplecări pe care trebuie să le faci în joc dacă vrei să câştigi. Pentru a realiza acest material, Virtual Reality Institute of Health and Exercise a făcut întâi un test de start, pentru a avea o bază de comparaţie cu rezultatele testului, iar jucătorul a declarat că dacă ar fi avut mai mult timp la dispoziţie s-ar fi descurcat şi mai bine.

beat saber ca sa slabesti beat saber slabire beat saber  

De altfel, dacă aţi jucat deja Beat Saber ştiţi că jocul te scoate din aplicaţie dacă nu te ridici la un anumit nivel de performanţă, spre deosebire de Audioshield, care îţi va include în ratingul final şi partidele mai proaste. Din punct de vedere al sportului şi efortului pe care îl faci jucând Beat Saber, acest Fail mode nu e benefic, pentru ca jucătorul ajunge să se oprească şi să înceapă din nou partide. Dacă vor renunţa la această idee, ar fi mult mai bine pentru un player, pentru că va putea evolua şi la nivelurile mult mai grele, bifând consistenţă.

După graficele realizate de acest institut, joaca de Beat Saber ca sa slabesti ar putea fi o idee, pentru că se ard acelaşi număr de calorii că într-o partidă de tenis. Practic, un jucător de 60 de kilograme ar putea arde undeva  la  8.57 kcal până la 9.86 kcal pe minut, joc cu rezultate similare fiind Fastest Fist, un joc de box în realitatea virtuală. Dacă vreţi să ardeţi grăsimi într-o formă care nu implică mersul la sală sau alergatul prin parc, atunci se pare că un joc de Beat Saber este cea mai bună metodă. În schimb, dacă vă plac poveştile şi vreţi să faceţi mişcare, atunci vă recomandăm Skyrim VR, care se pare că are acelaşi efect. Virtual Reality Institute of Health and Exercise a apărut în 2017 şi folosesc tehnologia de ultima generaţie pentru a înţelege mai bine impactul pe care experienţele în realitatea virtuală le au asupra consumului de calorii.

ABOUT THE AUTHOR

didi
COMMENT (2)
Beat Saber, in topul celor mai tari jocuri de pe Steam / octombrie 17, 2018

[…] cele mai tari jocuri de la Gateway VR Studio şi deja cei care l-au încercat au descoperit că ajută şi la slăbit, nu doar la coordonarea maini-ochi, aşa că vă aşteptăm la o super experienţă, trebuie doar […]

Răspunde
Top 5 cele mai tari experiente de VR Fitness pentru a fi in forma / ianuarie 5, 2019

[…] garantată a grăsimilor. Tu îţi alegi piesele şi, în funcţie de nivelul de dificultate, poţi arde undeva la 250-500 de calorii pe oră. E unul dintre jocurile garantate să te facă să transpiri ca după o sesiune intensă de […]

Răspunde

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.