andy murray
26iun.

Joaca tenis cu Andy Murray in realitatea virtuala

Cum e să joci alături de un sportiv de performanţă? Cei care se vor afla la Wimbledon anul acesta vor putea să joace tenis cu Andy Murray în realitatea virtuală şi să ne spună şi nouă cât de tare a fost experienţa.

American Express a venit cu ideea unui Champion’s Rally, în care jucătorii îşi pun pe ochi headsetul de realitate virtuală HTC Vive, iau rachetă în mână şi se propulsează direct pe terenul central de la Wimbledon. Cu ajutorul trackerelor Vive vor trebui să nimerească cinci ţinte, totul cu susţinerea lui Andy Murray. Campionul din 2016 de la Wimbledon îi va ajuta de pe margine pe jucători pentru a putea să lovească ţintele.

Nu e pentru prima oară când Andy Murray intra în lumea realităţii virtuale. În urmă cu câţiva ani, Jaguar au venit cu o experienţă de VR în care utilizatorii puteau să se apropie mult de jucătorul de tenis. Instalaţia de realitate virtuală în care Murray va lua rolul de antrenor va putea fi încercată şi testată la Wimbledon între 1 – 14 iulie, în cadrul zonei Fan Experience. Rămâne de văzut şi dacă după acest turneu va fi disponibilă pentru publicul larg.

andy murray

Andy Murray nu este singurul jucător de tenis care ajunge în realitatea virtuală, Serena Williams a făcut ceva similar şi chiar se poate juca o partidă împotriva celei mai bune jucătoare de tenis a lumii. Aplicaţia respectivă a fost lansată tot cu ocazia celui mai important turneu de pe iarba din tenisul mondial, aşa că aşteptăm cu interes şi una în care adversarul să fie jucătorul britanic.

Brandurile folosesc din ce în ce mai mult realitatea virtuală şi realitatea augmentată pentru a-şi promova produsele sau pentru a crea campanii faine pentru consumatori. Pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, Coca-Cola a venit cu o idee interesantă, pusă în practica chiar în gară. Alte braduri, precum BMW, au ales un tur de realitate virtuală pentru a promova un model de maşină, în timp ce unele filme au aplicaţii de VR în toată regula inspirate din evenimentele principale ale peliculei.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.