04ian.

VR News Pill 4 Jan 2017

În curând nu va trebui să mai ajungem la magazin să probăm haine, dacă e să ne luăm după tehnologia patentată de cei de la Amazon, iar  dacă vă place să mâncaţi la restaurantul unde puiul prăjit e rege, acum puteţi să vă şi jucaţi în VR, într-o mişcare a brand-ului pe care nu am înţeles-o pe deplin.

  • Din seria de aplicaţii utile pentru viaţa de zi cu zi, astăzi îi găsim pe cei de la Tribe VR, care în parteneriat cu un DJ şi o şcoală de muzică vor să lanseze o aplicaţie pentru DJ. Tribe VR DJ School va învaţă, în realitatea virtuală, să mixaţi fix ca un DJ aflat în fata platanelor.
  • KFC au un joc în VR, dacă vă vine să credeţi, în care nu trebuie să faceţi altceva decât să prăjiţi pui. Dacă şi-au dorit să fie doar o unealtă de trainig pentru angajaţi sau una de amuzament şi PR nici nu mai contează, rezultatul e haios.
  • Amazon merg mai departe în dominaţia lor în retail şi patentează o tehnologie care ar permite oricărui utilizator să afle cum îi stă într-o haină doar punându-se în faţa unei oglinzi. Genul acesta de mixed reality încă e la stadiul de proiect, dar au lansat ceva similar cu Echo Look, care ajută utilizatorul în a-şi alege cele mai bune outfit-uri.
  • După ce NFL a lansat posibilitatea de a vedea unele meciuri în 360, acum o echipă americană de fotbal le oferă fanilor posibilitatea de a fi chiar în mijlocul lor la majoritatea jocurilor, totul printr-o aplicaţie disponibilă pe Oculus Rift şi Gear VR.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.