virtually dating
31aug.

Virtual Dating – True love in VR?

Cu toții ne-am familiarizat cu emisiuni de dating de-a lungul timpului. Acestea au evoluat și iată că au ajuns în punctul în care se folosesc de realitatea virtuală pentru distracția audienței și (se pare) a participanților. Conceptul de Virtual Dating apare in prima emisiune de acest fel și care ne-a încântat săptămâna asta cu episodul unu din ceea ce pare să fie o viitoare serie.

Ce se întâmplă când iei o prima întâlnire oarbă și o transpui viitor? Răspunsul este bineînțeles, o emisiune sce are loc în întregime în spațiul virtual.

Virtual Datingg
Virtual Dating in action.

Primul pisod din „Virtually Dating”, un show produs de Condé Nast Entertainment (CNÉ) pune cei doi participanți în situația în care au prima interacțiune unul cu celălalt prin intermediul unui setup de HTC Vive, combinat cu senzori pentru urmărirea corpului și scanarea fețelor. John & Shelby au ocazia să meargă unde îi duce imaginația și să se cunoască virtual înainte de orice interacțiune directă. Cei doi sunt plimbați prin spațiu și pot chiar să își schimbe înfățișarea virtuală în chestii wacky cum ar fi dinozauri sau extratereștri.

Puteți viziona trailerul pentru primul episod mai jos:

Full episode here.

Oare este acesta viitorul întâlnirilor? Nu e greu de imaginat odată ce tehnologia va avansa.

Până una alta, noi vă propunem un first date la Gateway VR, o prima întâlnire inedită cu care vă veți impresiona partenera/ul.  🙂

#comeplayatgateway

ABOUT THE AUTHOR

Andrei Stefan

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.