jocuri VR
17iul.

Top 5 jocuri VR pentru incepatori

Dacă realitatea virtuală te-a făcut curios şi vrei să afli care e treaba cu ea şi de ce e pe buzele tuturor, ţi-am pregătit o listă cu 5 jocuri VR pentru începători. Aplicaţiile sunt atât de faine şi de versatile încât până şi bunicul va putea să se bucure de minunile noilor tehnologii, făcând experienţa disponibilă întregii familii.

  1. The Blu – este experienţa perfectă pentru orice începător în ale realităţii virtuale. Dacă nici nu eşti gamer şi nu te pasionează jocurile, este fix ceea ce ai nevoie pentru a înţelege care e „treaba” cu VR-ul.  În The Blu te afli fix lângă o balenă albastră, una dintre cele mai mari mamifere ale planetei, ocazie cu care vei putea să o observi îndeaproape, pentru ca mai departe să explorezi Oceanul.
  2. Richie’s Plank – vine cu o doză de adrenalină, pentru acele momente când ai prins curaj. Practic, te plimbi pe o scândură aflată între doi zgârie-nori, învingandu-ţi frică de înălţimi. Dacă te simţi şi mai curajos, te poţi arunca în gol, evident în realitatea virtuală! Nerecomandat celor slabi de inimă.
  3. Beat Saber – genul de joc care se adresează atât începătorilor, dar şi celor care au deja experienţă în realitatea virtuală. Aplicaţia te provoacă să lupţi cu ritmul muzicii, fiind atent să îţi coordonezi mâinile şi întreg corpul în funcţie de indicaţiile pe care le primeşti. E super amuzant să vezi cum te păcăleşte propriul creier până îi dai de cap jocului, dar apoi vei dansa în ritmul muzicii, iar noi te provocăm să ne întreci scorul cel mai mare.
  4.  Tilt Brush – e o experienţă lansată de Google, iar asta vine cu o pecete a calităţii. Dacă ai talent la desen, deşi nu e obligatoriu, lasă-te cuprins de propria ta operă de artă, mediul din jurul tău fiind pânza de desen. Încearcă culori, texturi, efecte speciale şi chiar animaţii, totul într-o experienţă potrivită atât pentru adulţi cât şi pentru copii, făcută să încânte imaginaţia şi ochii.
  5. Google Earth VR – câţi dintre voi folosiţi aplicaţia pentru a găsi vreo adresă? Dar ce ar fi dacă în loc să căutaţi depozitul de fiare, încercaţi să vă plimbaţi prin fascinanta lume în care trăim. Cu doar o singură apăsare de controller ajungeţi pe străzile Mumbaiului sau vă plimbaţi pe lângă piramidele egiptene sau, de ce nu, pe canalele Veneţiei? Google Earth VR e o experienţă pentru adulţii curioşi, dar şi pentru micii exploratori, care se pot plimba în voie pe întregul Pământ.

Dacă v-am stârnit interestul, tot ce trebuie să faceţi e o rezervare: fie în pagina de rezervări, fie la telefon. Echipa Gateway VR Studio va sta la dispoziţie cu informaţii, sfaturi şi sugestii, pentru că prima voastră experienţă în realitatea virtuală să fie cu adevărat reuşită. Genul acesta de aplitcaţii se pot juca în familie, între prieteni sau solo, iar dacă mai aveţi întrebări sau nelămuriţi încercaţi pagina noastră de FAQ, unde veţi găsi răspunsuri şi sugestii ajutătoare.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.