12apr.

The Invisible Hours VR – Cine l-a ucis pe Tesla?

The Invisible Hours – Un conac, 7 oaspeți și moartea misterioasă a lui Nikola Tesla.

Entuziaștii rezolvării de mistere sunt pe care să aibe o supriză deosebit de plăcuta. În curând vei putea rezolva crime în realitatea virtuală, iar The Invisible Hours pare a fi ceea ce așteptam!

Experiența The Invisible Hours nu este un joc obișnuit, ci mai degrabă ceea ce am putea numi o producție de teatru imersiv ce include un conac, 7 oaspeți și moartea misterioasă a lui Nikola Tesla. Probabil că te vei gândi la board game-ul Clue, doar că de data aceasta nu vei deveni un anumit personaj ci vei fi un membru invizibil al audienței.

Vei putea explora casa așa cum îți dorești, să revii asupra unor scene și să investighezi pentru ca la final  să rezolvi misterul.

În demo îl urmărești pe detectivul Gustav – care te va duce cu gândul la Agatha Christie. Pentru acesta toate poveștile prezentate pot fi posibile crime. Pentru alte persoanje povestea poate deveni pentru o perioadă fie dramă, horror sau chiar o comedie romantică. Inventatorul american Thomas Edison este unul dintre suspecții principali iar rivalitatea sa cu Tesla din viața reală este un punct cheie.

The Invisible Hours se va lansa în cursul acestui an pe HTC Vive și Oculus Rift și îi are ca actori pe Uriel Emil (Homeland) și pe Grahame Fox (vocea lui Eygon of Cairm din Dark Souls III).

Dacă ești pasionat de mistere și aventuri, te așteptăm la Gateway VR Studio unde vei putea încerca o sumedenie de experiențe similare.

Ne poți contacta oricând pentu detalii.

 

 

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.