22iul.

The Infinite, cea mai mare experienta VR din lume s-a deschis la Montreal

Experienţele de realitate virtuală prind din ce în ce mai mult la public, şi fie că vorbim de o aplicaţie pentru un headset VR, un film sau un joc, VR-ul e tot mai popular. Dovada că la Montreal s-a deschis The Infinite, cea mai mare expoziţie de realitate virtuală, unde întreaga experienţă durează peste o oră şi include mai multe tipuri de medii.

The Infinite ne transporta pe Staţia Spaţială Internaţională, unde putem descoperi cum trăiesc acolo astronauţii, putem face o plimbare prin cosmos. Toate experienţa se realizează cu casca de VR montată, într-un spaţiu de câteva sute de metri pătraţi, lucru cu adevărat uimitor, pentru că în majoritatea timpului experienţele de realitate virtuală sunt limitate fie la lungimea cablului de conexiune, fie la un spaţiu mai restrâns, precum o sufragerie.

the infinite

Pasionaţii sau cei aflaţi la prima experienţă de realitate virtuală se pot plimba liniştiţi prin cadrul The Infinite, pot interacţiona cu tot felul de obiecte care odată atinse prezintă poveştile astronauţilor, iar ce e mai fain e că nu trebuie să îţi fac griji că dai headset în headset cu un alt explorator – cei care se plimbă în jurul tău vor fi şi ei marcaţi.

Printre alte experienţe de la The Infinite este inclusă explorarea Pământului din spaţiu, cu ajutorul înregistrărilor venite de pe Staţia Spaţială Internaţională, iar la final utilizatorii se vor putea bucura de o operă de arta digitală uriaşă, realizată special pentru expoziţie – The Universe within the Universe.  Biletele pentru o experienţă de acest tip încep de la 50 de dolari canadieni şi la cum arată noi spunem că merită. Însă, puteţi încerca şi ceva similar la Gateway VR Studio, pentru că avem experienta Apollo 11 şi chiar Google Earth VR. Mai mult, în urmă cu câţiva ani, în cadrul unui proiect mai amplu, pe Staţia Spaţială Internaţională au fost trimise o serie de camere 360 de grade, pentru că surprinde mai bine viaţa pe staţie, dar şi în afara ei.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.