rogue update
15Iul

Rogue Update: Multiplayer update pentru Raw Data

Sunteți pregătiți? Survios tocmai a lansat Raw Data: Rogue Update! Versiunea 0.7 a.k.a Rogue Update este cel mai plin de content si ambițios update de pana acum. S-a lansat aseară, 14 Iulie si este exact la un an după ce Raw Data si-a făcut debutul pe Steam Early Access.
Rogue Update este de asemenea ultimul update de Early Access al jocului, urmând sa se lanseze in versiunea finala in decursul acestui an.

Survios au pregătit o groaza de surprize pentru acest update, iată la ce va puteți aștepta:

Elder, noul erou.

In primul rând, după cum sugerează si numele acestui update, primim un operativ SyndiK8 nou: Elder, the Rogue Hunter. Robin Hood este mic copil pe lângă acest expert arcaș si arsenalul lui îmbunătățit cu nanotehnologie. Un fost asasin, Elder revine in acțiune împotriva Eden Corp. A jurat ca va distruge demonii corporației care i-au distrus familia si au determinat-o inclusiv pe fiica lui Saija sa recurgă la masuri extreme pentru răzbunare. Saija este eroul cyborg ninja din Raw Data.

După atât de mult timp petrecut in laboratoarele de robotica din Eden Tower, porturi de logistica si data-reactors, poți în sfârșit sa te relaxezi într-un mediu ceva mai natural. Din fericire, ANg3L tocmai a obținut acces intr-un locație cu totul noua: The Botanical Gardens.

In noua misiune: Sould Decrypt, te vei îmbarca pe trenul maglev si vei merge spre aceasta gradina zen aparent liniștită (Aparentele înșală!), unde vei fi un pas mai aproape adevăr decât ai fi anticipat…dar nu in modul in care crezi. Grădinile vin cu efecte si mecanice noi psihedelice, o atmosfera organica plina de viată si o concluzie narativa exploziva. Soul Decrypt îți va pune la îndoială propria realitate (virtuală).

Hostile Takeover

În final, dar de departe de a fi cel mai puțin important aspect, Rogue Update vine cu o expansiune PVP. Raw Data: Hostile Takeover te pune in acțiune alături de alți jucători in king-of-the-hill gameplay pentru 10 jucători (5v5), pe 3 harti diferite. Joaca cu aceleași clase de eroi cu care te-ai obișnuit in campanie si co-op dar cu abilitați optimizate pentru multiplayer si cu moțiune artificiala(joystick movement).

Va așteptăm la studio sa încercați noul mod multiplayer cu prietenii, promitem distracție si adrenalină!

ABOUT THE AUTHOR

Andrei Stefan

Leave A Comment