pimax VR 8K
28sept.

Pimax: prima cască VR 8K din lume

Pimax 8K este un nou device pentru realitate virtuală care iși propune să revoluționeze piața și care a luat cu asalt platforma Kickstarter.  Țelul este acela de a creea un VR intuitiv în care să nu mai existe problema pixelilor vizibili și care să îți confere un sentiment de imersiune mult mai autentic.

FOV-ul (field of view aka câmpul de vedere) a fost dublat la 200 de grade iar rezoluția mărită la 2*3840×2160. Să nu mai vorbim de faptul că „părinții” Pimax susțin că au eliminat problema motion sickness-ului (un fel de rău de mișcare, o reacție de apărare a organismului cauzată în acest caz de diferența de percepție dintre senzorul vizual și cel de echilibru). Good job, Pimax!

Pimax 8K VR a fost construit să poată rula conținutul VR disponibil pe piață, inclusiv Steam VR, ceea ce îl face deosebit de practic pentru utilizatorul de rând.

pimax 8K VR

Cu un look futurist care o deseosebește de celălalte căști VR din industrie, Pimax 8K VR promite o calitate superioară și o stare de imersivitate cum nu a mai existat până acum.

Pimax folosește Brainwarp, un set de tehnologii care ajută la reducerea latenței și la boostarea ratei de refresh, toate acestea pentru o experiență VR cât mai… naturală.Partea cu adevărat interesantă, pe lângă faptul că în acest moment Pimax este casca VR cu cea mai puternică rezoluție, este aceea ca device-ul est compatibil cu toate accesoriile Valve. Adică dacă ai deja un HTC Vive acasă poți folosi casca fără nici un fel de problemă. Dacă nu ai toate accesoriile (senzorii și controllerele) fii fără grijă, Pimax vine și în varianta completă.

Dacă porți ochelari nu iți face griji, casca este adaptata și pentru acest aspect, iar în plus designerii susțin că ecranul are și o protecție pentru ochi.

Casca este momentan disponibilă publicului pe platforma Kickstarter   la prețul de 499 de dolari.

De abia așteptăm să o încercăm!

#comeplayatgateway

ABOUT THE AUTHOR

Andreea
Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling faces. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.