jocuri vr
27sept.

Top lansari jocuri septembrie 2019

În fiecare lună facem un top pentru că voi să ştiţi ce a mai apărut pe piaţă şi ce merită să testaţi. Revenim şi în septembrie 2019 cu un top de lansări de jocuri VR.

Battlewake e un joc disponibil exclusiv în realitatea virtuală şi se adresează tuturor celor care şi-ar fi dorit să fie piraţi, dar lumea modernă le-a stat în cale. De la cârma vasului se vor lupta cu alţi piraţi pentru supremaţia mărilor. Fiecare punct se transformă în aur cu care poţi avansa până la Pirate Lord şi poţi cumpăra arme care să te facă şi mai temut pe marile virtuale. Jocul e realizat de aceeaşi echipă din spatele Raw Dată şi Creed: Râse to Glory şi se petreaza şi pentru o gaşcă de prieteni care vrea să se joace împreună.

Groundhog Day: Like Father Like Son e fix ceea ce spune şi titlul. Dacă aţi văzut filmul „Ziua Cârtiţei”, ajungeţi în lumea lui Phil Connors Jr, blocat în orăşelul de provincie Punxsutawney unde oricâte lucruri ai încerca să schimbi, ele rămân la fel. Rolul tău, la fel ca şi în film, este să rezolvi diferite puzzle-uri, să treci prin poveştile personajelor şi să descoperi cum poţi trece, într-un final, la o nouă zi.

Falcon Age e un single-player în care intri în pielea Arei, care va învăţa să vâneze, să adune şi să se lupte pentru a-şi recăpăta moştenirea cultura pierdută a vânătorii cu ajutorul unui şoim. Jucătorii vor explora un teritoriu ciudat, timp în care vor lega o legătură cu şoimul lor şi vor ajuta mişcarea de rezistenţă.

Doctor Who: The Edge of Time e un joc special pentru cei care sunt fanii seriei britanice. Doctorul a fost trimis în timp tocmai până la finalul universului aşa cum îl ştim. Un virus s-a dezlănţuit şi ameninţa că va distruge întreaga lume. Jucătorii trebuie să se ajute de TARDIS pentru a naviga prin diferite lumi, cunoscute sau mai puţin cunoscute, pentru a găsi cristalele puternice ale timpului ce pot repara spaţiul şi timpul şi care, în final, vor ajuta la repararea universului.

Dacă vreţi să vedeţi cele mai noi lansări de jocuri VR, atunci intraţi aici. Gateway VR Studio are mereu cele mai noi jocuri, pentru toate gusturile şi tipurile de joc – de la shootere, la explorări sau jocuri pentru copii.

didi

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.