jocuri in realitatea virtuala
27feb.

Top 6 jocuri in realitatea virtuala perfecte sa te simti in forta!

Îţi place adrenalina, îţi plac provocările şi îţi plac jocurile care pun şi sângele în mişcare, nu doar materia cenuşie? Atunci avem pentru tine câteva jocuri in realitatea virtuala care corespund criteriilor. Pune-ţi headsetul de VR şi hai la joacă!

Superhot nu e doar un shooter, e şi un puzzle. Timpul lucrează odată cu tine, însă în calea inamicilor nu ai nici o armă disponibilă, decât ceea ce reuşeşti să recuperezi de la ei. Fiecare dintre ele stă între tine şi gloanţele care şuieră pe lângă tine mai rău că în Matrix. Rămâne doar la alegerea ta cum te aperi – le tai în bucăţele, faci o eschiva sau tragi?

Robo Recall te pune în rolul uni agent care trebuie să recupere roboţi. Numai că sistemul a dat rateuri, iar acum aceştia au tendinde ucigaşe. Acum nu trebuie doar să îi dezactivezi, dar trebuie să te şi aperi, folosind un întreg arsenal de arme pentru a-i putea învinge şi a pune capăt revoltei roboţilor. În plus, dacă rămâi fără idei, poţi întotdeauna să iei unul de gulerul de metal şi să îl faci în bucăţi sau să îl foloseşti pe post scut.

jocuri in realitatea virtuala

Beat Saber e cel mai apreciat joc de realitate virtuală din ultima perioadă. Nu e gândit doar pentru distracţie, căci reprezintă o adevărată provocare pentru cei ambiţioşi. Piesa face ritmul, iar tu trebuie să foloseşti saber-ul pentru a tăia cuburile colorate în direcţia indicată de săgeţi. Pare uşor? Ia încearcă să vezi dacă îţi iese pe ritmuri de Prodigy!

Gorn nu sună prea prietenos şi nici nu e. Gorn e în jocul în care iei şi dai pumni, capete în gură şi orice altceva la ce te poţi gândi. E sângeros, dar e şi comic, mai ales că la început te gândeşti că ai putea fi chiar tactic şi avea o întreagă strategie pentru meci. La final, toată lumea dă cum şi cu ce apucă, aşa că pare a fi jocul perfect pentru o şedinţă de realitate virtuală post-ziua de muncă.

The Elder Scrolls: Skyrim VR a fost ales drept cel mai tare joc de realitate virtuală în 2018 şi asta chiar de către utilizatori. Nu doar că te pune să te mişti, îţi pune imaginaţia la încercare şi te duce într-un univers superb construit, dar e special făcut pentru cei care iubesc poveştile. Iar dacă ai şi jucat Skyrim pe PC, acum visul tău de a te imersa în lumea acestei poveşti tocmai s-a împlinit.

The Unspoken: Îţi place ideea de magie, de vrăjitori, dar nu de Harry Potter? Dacă vrei să te simţi Merlin, avem noi o soluţie pentru tine. O singură mişcare a baghetei şi poţiunile ies, magia se întâmplă, dar cu un scop, salvarea tovarăşilor tăi. Poţi invoca tot felul de creaturi, face lucrurile să zboare şi să leviteze, fierbe cazanele cu poţiuni sau chiar duela cu vreun vrăjitor malefic.

Dacă te-am convins că se poate să te simţi în forţă şi să îţi revii după o zi în care nu ţi-a mers chiar cum îţi doreai, atunci te aşteptam la studio. Tot ce trebuie să faci e o o rezervare, iar dacă vii cu gaşca, puteţi profita fie de oferta noastră 3+1 sau puteţi chiar să închiriaţi tot studioul. Dacă ţi se pare că încă nu ştii ce să joci, echipa noastră are o mulţime de idei şi sugestii pentru fiecare gust sau provocare pe care ţi-o doreşti în realitatea virtuală.

ABOUT THE AUTHOR

didi

Leave A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.